Forum › Białołęka
6,45%
# Benek 26.08.2006 07:52 |
|
Ładna cyfra i okrągla.Po przeczytaniu Echa o osiągnięciach burmistrzów z wykonania zadan inwestycyjnych ręce mi opadły.W Urzędzie mówia 6,45 i jest jasne.To efekt I pólrocza.Jerzy i Ted pchają tę Bialołekę od sukcesu do sukcesu.Mówią też , że po cichu załatwili jeszcze Darka ktory ma niby ich wygryż ze stanowiska.On pomimo wysilków nie sprostał tym lisom i w rzucie na tasmę z oswiata osiągnął 4,29%. Powiecie że to mało ?.To wiecej niz trzy.Może to sabotaż ?.Tak czy nie.Zorientowani w sprawie -to wszystko na co było ich stać.
Jesli będziecie wybierac to sie zastanówcie. |
# Beata 27.08.2006 15:41 |
|
Osiągniecia obezwładniają nawet najlepszych.Niech żyją!!!
|
# Ziuta 28.08.2006 08:25 |
|
Czy te osiagnięcia także innych zwalily z nóg.Spodziewałam się wczesniej że to nie okres i zespól ktory może iśc daleko z rozmachem.
|
# Myślący 28.08.2006 08:55 |
|
Widzę, że same fachury od inwestycji. Kazy zdrowo rozsądkowy człowiek wie, że inwestycje w ciagu roku nabierają tempa i najwiekszy stopień ich realizacji przypada na II półrocze. W tym roku zima była trochę dłuższa i najważniejsze prace zaczeły się napewno w maju.
Trzeba trochę pomysleć a nie ślepo wierzyć panu towarzyszowi manipulatorowi Opolskiemu. |
# do myślącego 28.08.2006 12:25 |
|
Aleś sie wysilił . Opolski napewno wziął dane ze sprawozdania które podpisal Smoczynski.Gdyby było inaczej sprostowal by dane że mijają sie z prawdą.Natomiast jesli są prawdziwe to rozsadny czlowiek milczy.Manipulacji tu nie widzę.Jedynie zwyklą Twoja zlośliwośc.Myślę że powinienes sie cieszyć że ktoś zwrócił na to uwagę.
|
# Myślący 28.08.2006 15:05 |
|
Ja nie pisałem, że podane dane są błędne. Pisałem, że zazwyczaj za I półrocze wychodza takie dane a cały proces inwestycyjny rozpedza sie w II półroczu i na koniec roku jest OK. Nie jest to jakieś wielkie odkrycie o czym jest przekonany towarzysz O.
Do Myślący czytaj ze zrozumieniem, chyba ze masz z tym problem, to przepraszam i zapraszam 1 wrzesnia z tornistrem. |
# Renata 29.08.2006 13:14 |
|
Kazdy inwestor dobrze wie że największy przerób to IV kwartal.Trzeba na siłe wydac pieniądze.Czytajac ten artykuł podzielam jako czytelniczka obawy autora. Tym bardziej ze przeniosl ocenę na doswiadczenia kadencji i to nie najlepszej.Myslący, zamiast - formować inną ocene odniosłeś się do (może to postawa Twego charakteru ) do formowania opini dotyczacej Twoich preferencji (XyZ) a tutaj jako Myslący powinienes być od tego daleko.
|
# Matt Riggs 26.09.2006 23:35 |
|
Pogadajcie sobie o inwestycjach po 1.01.2007. Czy bedzie 30% wykonania budżetu? może, w końcu powstało duże przedszkole z piekną nocną iluminacją świetlną palącą się już od około 18. każdego wieczora.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.