REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

510 przez pl. Inwalidów co wy na to ?

# wyborca

28.11.2008 09:19

Moim zdaniem 508 do centrum na miejsce 510 to jedyne do przyjęcia rozwiazanie i niech to będzie wyzwanie dla władz
Białołeki.

# bwradny

28.11.2008 09:31

... ja niczego nie obiecuje. Jest mi dobrze. Umiem... cos tam, cos tam, ale generalnie, skoro chor zaakceptowal mnie z moim nic nie znaczacym programem, to prosze wytrzymajcie... do konca. Poki mi placi kasa. Ok ?

# prawdziwy bwradny

28.11.2008 16:43

powyższy wpis niestety nie pochodzi ode mnie, co jest jasne dla bywalców tego forum... nie myślałem, że oponenci ponownie będą bawić się w wykorzystywanie faktu, iż się nie loguję.Żałosne.

REKLAMA

# żenia

28.11.2008 16:46

Złośliwy, ale jednak pastisz.

# kunegunda

29.11.2008 23:55

Wyborco, jak to sobie wyobrażasz? Tzn. proponujesz wycofać 510, a 508 ma jechać do centrum? Nie rozumiem, co to zmieni? Chyba, że masz jakiś inny pomysł, tylko nie doprecyzowałeś myśli.

# wyborca

01.12.2008 10:52

Proste jak konstrukcja cepa -508 spełnia dotychczasową rolę tzn . wozi ludzi na Marymont i jedzie dalej na centralny. Trzeba tyko dołżyć 2-3 wozy to i częstotliwość się nie zmieni a dla ludzi starszych i niepełnosprawnych i przyjeżdżejących w odwiedziny do mieszkańców Tarchomina rzecz bardzo ważna.

REKLAMA

# kunegunda

02.12.2008 23:25

Wyborco, tak sądziłam, że myśl nieprecyzyjna. Nic nie mam przeciwko drugiej linii autobusowej do Centralnego, ale to tylko wydłuży trasę autobusu, z którego i tak ludzie wysiądą na Marymoncie. Chyba, że uczysz się lub pracujesz na Centralnym lub w jego okolicach i chcesz mieć trochę więcej miejsc siedzących lub leżące, to wtedy rozumiem.

# wyborca

03.12.2008 12:31

#kunegunda ...przecież 510 CHCĄ ZABRAĆ Z CENTRALNEGO A TO ROZWIĄZANIE MA BYĆ REKOMPENSATA
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA