REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

zebrania pijaczków w okolicach Piotra i Pawła

# Anusiak6

02.11.2008 15:14

witam wszystkich,
chciałam zwrócić uwagę na problem "spotkań towarzyskich" młodzieży a w zasadzie gówniarzy w okolicach Tesco i Piotra i Pawła. Wracając wieczorem z pętli autobusowej znajdującej sie za tymi sklepami trzeba uważać, ponieważ wspomniani wyżej gówniarze stoją sobie z piwem w sporych grupach wzajemnej adoracji i prowadzą jakże istotne dla nich dyskusje, polegające na ordynarnym zachowaniu i głośnym przeklinaniu. Dodatkowo towarzystwo wygląda mocno podejrzanie: tanie dresy mające budzić postrach przechodniów chyba osiągają zamierzone efekt. Myślę ze powagi sytuacji dodaje fakt ze te ich żałosne spotkania odbywają się w pobliżu sklepów: jaką mamy gwarancje ze coś im kiedyś do łba nie uderzy i nie okradną/ napadną na osoby wychodzące ze sklepów?! Uważam ze jezeli policja nie jest w stanie poradzić sobie z tym problemem (o ile policja jest w ogóle świadoma istnienia tego problemu) to powinien być tam zainstalowany monitoring, którego następstwem powinno być całkowite wyeliminowanie problemu.

# cobra22

02.11.2008 19:22

Monitoring to fantastyczna sprawa, później miejscowych chuliganów, grafficiarzy można oglądać w tvp3. Nękać do skutku legitymowaniem tych łysych małolatów z pod sklepów, jak również towarzystwo siedzące w szpachlowanych niemieckich samochodach, które stoją przed w/w sklepami.Więcej patroli i kamer na Białołęce!Montaż kamer wiele kosztuje, ale bezpieczeństwo mieszkańców jest bezcenne.

# Piotr nie Paweł

03.11.2008 20:56

Jak to mamy oryginalne dresy Adidasa i Nike, i wcale nie rozrabiamy tylko grzecznie sączymy piwko. A że na łyso ogoleni to co straszne mi rzeczy tu rzeczesz. W wojsku też wszyscy na łyso, ich też nazwiesz bandą chuliganów.

REKLAMA

# cobra22

05.11.2008 17:36

Pod sklepem zabrania się spożywania alkoholu!Wojsko to nie dresiarze!

# Torba z Tesco

09.11.2008 15:26

W Oświęcimiu też na łyso golili , ale wątpię ,żeby dresy się z nimi solidaryzowałi/y...Ja na ich miejscu poszłabym do parku, pod kościół(dużo ławek i ksiądz lubi strzelić sobie lufę) itp niż siedzieć pod śmierdzącym sklepem i czytać docinki ,że się jest debilem . A swoją drogą to może to rzeczywiście jakieś ograniczenie poznawcze tak dzień w dzień siedzieć przed takim samym sklepem , patrzeć na takich samych ludzi. Trzeba czytać książki a nie szlifować mury

# Piotr nie Paweł

11.11.2008 07:27

Zapominasz że pod sklepem najłatwiej od wystraszonego cobra22 wyciągnąć parę zł na kolejne bro. Taki to zaraz się posika w spodnie i da.

REKLAMA

# cobra22

11.11.2008 11:53

Tylko czekam na to, a później odpowiesz za rozbój i dlatego takich cwaniaczków jak ty f.....e trzeba eliminować ze społeczeństwa!

# Piotr nie Paweł

12.11.2008 05:55

Ha Ha, a co postraszysz mnie paragrafem i co mi zrobią jaki rozbój, znasz coś takiego jak niska szkodliwość społeczna czynu. Nawet Straży Wiejskiej nie będzie chciało się ruszyć dupska do czegoś takiego.

# cobra22

12.11.2008 23:04

Oprócz forsy(około 1000 zł) ukradniesz telefon wart 1000zł, nie muszę ciebie straszyć, wcześniej pomyśl zanim zrobisz coś głupiego, żebyś nie zamienił wtedy oryginalnego dresu na też oryginalne wdzianko.

REKLAMA

# Anusiak6

13.11.2008 11:43

no widzę ze cwaniaczek Piotr nie Paweł ma wiele do powiedzenia w tej sprawie. Uwazaj tylko chłopczyku zebyś za dużo nie wypaplał bo jak będę przechodziła to jest szansa ze zauważę cię w tym towarzystwie wzajemnej adoracji i przestaniesz być anonimowy. Już lepiej zamiast "grzecznie sączyć piwko" jak żul pod sklepem poszlibyście do pubu - na Tarchominie ich mnóstwo. Stać was na oryginalne dresy to chyba i stać na pub co? Niech te dresy nie marnieją na zimnie tylko w fajnym pubie co? I może tak faktycznie za ksiązki się weź to będziesz miał więcej mądrych rzeczy do powiedzenia na forum. Zainteresuj się dziewczynami to może też kultury i ogłady nabierzesz. I nie mądrzyj się tak chłopczyku ze cobrę 22 łatwobyłoby postraszyć i wycyganić od niego kasę bo skąd wiesz jak on naprawdę wygląda? Może się okazać ze na jego widok być zdębiał i zapomniał języka w gębie - na forum nie widać użytkowników tylko ich wypowiedzi prawda?

# Piotr nie Paweł

14.11.2008 18:38

Jesteście dowcipni miśki. Gawarit na necie to mocni w gębie ale jak co do czego to nikt nic nie widział. Wiadomo w grupie raźniej. I herkules dupa kiedy ludu kupa.

# Anusiak6

14.11.2008 23:13

no jednak jesteś prymitywem! Poziom kultury a raczej braku kultury totalnie mnie zatkał. Aż ręce opadają jak się czyta twoje wypowiedzi prosty dresiku!

REKLAMA

# Trigger

04.12.2008 01:19

Według mnie instalacja kamery na skrzyżowaniu Świderskiej ze Świętosławskiego to jedna z priorytetowych rzeczy, które powinny być wdrożone jak najszybciej. Powód 1- ciągle zdemolowany przystanek, powód 2 - grupki drących ryje podchmieleńców z Van Gogha jak i spod P&P, powód 3 - duże grupy przechodniów, powód 4 - zaciemnione okolice pętli autobusowej
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą