REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

31.05.2012 Dancehall Masak-Rah - Alozade @ 55

Klub 55

29.05.2012 01:03

Dancehall Masak-Rah - Alozade z Jamajki w Warszawie!
31 Maja 2012 robimy pierwszą imprezę w czwartek z gościem z Jamajki! Naszym gościem będzie ALOZADE!
Ten utalentowany DJ na oficjalnych nagraniach pojawił się pod koniec lat '90. Ciekawym flow, głosem i tekstami szybko zyskał wielu fanów na Jamajce w USA i Europie.
To razem z Vegas'em i Hollow Point'em nagrał mega hit "Under Mi Sensi" na riddimie Clappas a wcześniej podbił rankingi tjunem "Nuh Pet Gal. W latach 2000-2010 Alozade nagrywał chyba na każdym poważnym riddimie z Jamajki. Na rytmie Matrail Arts, który doczekał się najwięcej wersji w zeszłej dekadzie Alozade nagrał aż dwa tjuny, potem wrócił z nowej wersji Baddis ze swoim tjunem "Bad Out Deh" zaliczając kolejny numer 1 wszystkich rankingów Dancehall.
Ten człowiek nawija jak karabin maszynowy, więc kto jeszcze nie zna jego muzyki może nam śmiało zaufać, gwarantujemy że się nie zawiedzie.
Jako, że w przyszłym roku mija 10 lat od wydania Clappas'a organizujemy specjalne wykonanie "Under Mi Sensi" w obecności jeszcze jednego specjalnego gościa tej imprezy.
GOŚĆ SPECJALNY: ALOZADE Z JAMAJKI
MARIKA (Razem z Alozade wykonają "Under Mi Sensi" na Clappasie!)
MASAKRAH EKIPA (Yurek Dres, 27Pablo, Drivah, Mothashipp, Sinus)
Cena biletu: 15zł
Start: 22:00
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025