REKLAMA

Rymosmaki

tytuł oryg.: Grand loup et petit loup
autor: Szymon Barabach
ilustracje: Kasia Fryza
wydawnictwo: Dwie Siostry
wydanie: wydanie 1, Warszawa
data: 28 kwietnia 2021
forma: książka
wymiary: 200 × 250 mm
liczba stron: 52
ISBN: 978-83-8150087-6

Smakowity zbiór zabawnych wierszyków o kulinarnych przygodach mieszkańców różnych krajów świata.

Co Kebabcia robi w kapciach?

Czemu wok przyciąga wzrok?

Gdzie gotuje się w tażinie?

Z czego kuchnia włoska słynie?

Gdzie króluje szakalaka?

Przeczytajcie w ,,Rymosmakach"!

Absurdalne wierszyki i wesołe ilustracje zabiorą was w zwariowaną podróż dookoła świata tropem potraw i kulinarnych zwyczajów. Podczas lektury wasze brzuchy będą na przemian trząść się ze śmiechu i tęsknie burczeć. A wy dowiecie się, skąd pochodzą i czym są sushi, wok, tażin, langosz, burrito czy szakalaka.

oczątkowała trzytomowy cykl książek o Dużym Wilku i Małym Wilku.

Na sąsiedniej półce

Szukasz książki, audiobooka? Skorzystaj z wyszukiwarki
;

REKLAMA

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na Tu Stolica

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024