REKLAMA

Rymosmaki

tytuł oryg.: Grand loup et petit loup
autor: Szymon Barabach
ilustracje: Kasia Fryza
wydawnictwo: Dwie Siostry
wydanie: wydanie 1, Warszawa
data: 28 kwietnia 2021
forma: książka
wymiary: 200 × 250 mm
liczba stron: 52
ISBN: 978-83-8150087-6

Smakowity zbiór zabawnych wierszyków o kulinarnych przygodach mieszkańców różnych krajów świata.

Co Kebabcia robi w kapciach?

Czemu wok przyciąga wzrok?

Gdzie gotuje się w tażinie?

Z czego kuchnia włoska słynie?

Gdzie króluje szakalaka?

Przeczytajcie w ,,Rymosmakach"!

Absurdalne wierszyki i wesołe ilustracje zabiorą was w zwariowaną podróż dookoła świata tropem potraw i kulinarnych zwyczajów. Podczas lektury wasze brzuchy będą na przemian trząść się ze śmiechu i tęsknie burczeć. A wy dowiecie się, skąd pochodzą i czym są sushi, wok, tażin, langosz, burrito czy szakalaka.

oczątkowała trzytomowy cykl książek o Dużym Wilku i Małym Wilku.

Na sąsiedniej półce

Szukasz książki, audiobooka? Skorzystaj z wyszukiwarki
;

REKLAMA

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na Tu Stolica

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

REKLAMA