Forum › Warszawa
# ZibiM 14.07.2020 20:33 |
|
Ładnie się ludziom w głowie rypie już od tego dostatku, jeszcze zanim doczytałem do końca już pomyślałem, że przecież dostają 500+. Pamiętajcie te pieniądze są dla dzieci miedzy innymi też na takiego rodzaju atrakcje, a nie na piweczko czy tym podobne. Może jeszcze ZOO +. LUDZIE OBUDŹCIE SIĘ bo niedługo nie będzie nawet tego.....
|
# dfdf665 14.07.2020 22:30 |
|
Przecież są tam bilety rodzinne i wcale niedrogie, do tego roczne tez są.
|
# szatan 14.07.2020 22:38 |
|
Jak pani ma 5 dzieci czyli miesiecznie 2,5 tysiaca na nie a nie wóde czy jedzenie dla siebie o co płacz ?? 100zł jpdl
|
# Adam1234 15.07.2020 08:11 |
|
dla porównania cena biletów w 3 razy większym ZOO w Poznaniu proszę zajrzeć i porównać zarówno cenę za bilet zwykły jak i rodzinny
|
# Nowy_321_ 15.07.2020 20:56 |
|
Mój ból jest większy niż twój...
Daj, daj mnie bo się mnie należy Na horom curke... Rodzina 2+5 co miesiąc otrzymuje dodatkowo 2500zł Na kartę dużej rodziny wszędzie zniżki tylko nie do zoo Trzeba wyjeczec tańsze bilety Tego pokroju ludzie nie wzbudzają we mnie szacunku tylko litość Mówię nie stanowcze nie na obniżkę dla rodziców wielodzietnych. Dzieki temu że ceny są "normalne" nie ma patologicznych sytuacji i spokojnie można iść do zoo na spacer NIE dla zniżek... |
# Ana92 15.07.2020 23:13 |
|
Jezuuu jak można mieć 5 bachorow i jeszcze pełzać o zniżki a później my uczciwie płacący za bilety musimy słuchać te zgraję Wrzeszczunów w Zoo. Stop roszczeniowym dzieciorobom!!! :-) Będzie to co w Niemczech - całe pokolenia na garnuszku Państwa! Program Prezerwatywa+ to jedyny benefit dla Tego Typu Osób :-)
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.