REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Znaleziono sznaucera!

# Piotr

09.03.2004 15:22

W okolicach przejazdu Płudy znaleźlismy sznaucerka miniaturkę (pies, ok. 1 roku). Wygląda na to, że komuś uciekł, jest zadbany, podobno już od tygodnia się tam kręci. Może zrozpaczony właściciel szuka go bezskutecznie. Prosimy o kontakt.

# piotr

12.03.2004 19:16

do piotra
sorry ale chciałbym nadmnienić, iż login "piotr" jest moim loginem na tym forum. nie przeszkadza mi jak ktoś podpisuje się takim samym loginem, tylko kojarzony będzie ze mną.
jeśli w ciągu 2 tygodni nie zgłosi się właściciel psa, będziesz miał niedługo prawdziwego przyjaciela. pozdrawiam piotr

# Piotr

16.03.2004 15:18

Do piotra!
Sorry przyjacielu, ale jak wiesz, istnieje różnica między małymi i dużymi literami. Ja jestem Piotr, Ty - piotr, jeśli Ci to nie przeszkadza, wszystko w porządku.
Pisząc ten tekst nie zastanawiałem sie nad takimi szczególikami, a raczej kierowałem się dobrem psa.
Poza tym, jak na razie nie zarejestrowałeś swojego loginu i nie masz prawa domagać się, by ktoś to uwzględniał. Zarejestruj się więc szybko, by na przyszłość uniknąć tak przykrych niespodzianek.
P.S. Pies czuje się u nas doskonale i chyba już z nami zostanie. Jest świetny! Pozdrawiam! Piotr

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025