Forum › Białołęka
Znaleziono sznaucera!
# Piotr 09.03.2004 15:22 |
|
W okolicach przejazdu Płudy znaleźlismy sznaucerka miniaturkę (pies, ok. 1 roku). Wygląda na to, że komuś uciekł, jest zadbany, podobno już od tygodnia się tam kręci. Może zrozpaczony właściciel szuka go bezskutecznie. Prosimy o kontakt.
|
# piotr 12.03.2004 19:16 |
|
do piotra
sorry ale chciałbym nadmnienić, iż login "piotr" jest moim loginem na tym forum. nie przeszkadza mi jak ktoś podpisuje się takim samym loginem, tylko kojarzony będzie ze mną. jeśli w ciągu 2 tygodni nie zgłosi się właściciel psa, będziesz miał niedługo prawdziwego przyjaciela. pozdrawiam piotr |
# Piotr 16.03.2004 15:18 |
|
Do piotra!
Sorry przyjacielu, ale jak wiesz, istnieje różnica między małymi i dużymi literami. Ja jestem Piotr, Ty - piotr, jeśli Ci to nie przeszkadza, wszystko w porządku. Pisząc ten tekst nie zastanawiałem sie nad takimi szczególikami, a raczej kierowałem się dobrem psa. Poza tym, jak na razie nie zarejestrowałeś swojego loginu i nie masz prawa domagać się, by ktoś to uwzględniał. Zarejestruj się więc szybko, by na przyszłość uniknąć tak przykrych niespodzianek. P.S. Pies czuje się u nas doskonale i chyba już z nami zostanie. Jest świetny! Pozdrawiam! Piotr |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.