REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Żłobki w okolicy osiedla regaty

kaspaw

17.01.2013 13:47

Szanowni, niedawno wprowadziliśmy się na osiedle Regaty i jako że jesteśmy tutaj nowi poszukujemy sprawdzonego żłobka dla naszych maluchów 12miesięcy i 2,5roku. Ostatnio widziałem baner nowego żłobka Pluszowy Miś na Polnego Wiatru, który niedługo ma się otworzyć, czy ktoś może wie coś więcej o tej placówce. Na pierwszy rzut oka wszystko wygląda całkiem fajnie ale może ktoś wie coś więcej.
Widziałem też grupę żłobkową w Krasnoludkach kawałek dalej ale jakoś tak budynek i wnętrza nie napawają wielkim optymizmem, ale może to tylko tak wygląda na pierwszy rzut oka, więc komentarze mile widziane.
Oczywiście wszelkie inne propozycje mile widziane ale z tego co objechałem okolicę za wiele możliwości nie widziałem, a od marca dzieciaczki muszą mieć zapewnioną opiekę.

# panna M.

18.01.2013 13:41

A może jednak woleliby Państwo nianię? Właśnie się wprowadziłam na os. Regaty i jestem w pełni dyspozycyjna... mam też kierunkowe studia i doświadczenie...

# Zlobek Marysin

12.06.2013 20:46

http://www.klubmalegomalucha.pl

REKLAMA

# Mama

28.08.2013 18:23

Proponuję Bolka i Lolka na ul. Ostródzkiej 152 B
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA