REKLAMA

bck the greatest showman 1bck the greatest showman 2bck the greatest showman 0
Forum › Wola

REKLAMA

atal zakatek harmonia 2atal zakatek harmonia 0

# trza uwa瘸�

28.05.2013 22:56

Ksi捫kowy przypadek naiwnej osoby, kt鏎a da豉 si� omami� kolorowym wizualizacjom i uwierzy� w 豉b璠zi 酥iew cwanego dewelopera.
Niestety zamiast mie� pretensje do siebie, absorbuje urz璠y stosem pism, jakby to by豉 urz璠闚 wina, 瞠 pani zamieszka豉 w tak uci捫liwej okolicy.

# Grazyna

29.05.2013 17:16

Zgadzam sie z Pania Maria! tez jestem mieszkanka odolan. ja rozumiem ze wokol nadal powstaja nowe bloki, oraz ze kupilam mieszkanie w okolicy zwirowni. Jednakze jest to bardzo uciazliwe gdy ciezarowki do zwirowni i na zlomowisko jezdza doslownie 24h na dobe. Niestety, nie da sie spac gdy o 1 czy 2 w nocy zaladowana ciezarowka, na pelnym gazie, pedzi przez dziurawe ulice. Uwazam ze skoro gmina chce zminic charakter dzielnicy z Woli robotniczej na Wole mieszkaniowa powinna wymoc na wlascicielach zlomowiska i zwirowni by te dzialaly w godzinach 6-22.

# Marcin

29.05.2013 20:07

A na dodatek Urz康 Miasta zamiast parku, gdzie jak m闚i na razie nie b璠zie poniewa� s� roszczenia do teren闚, przekazuje te tereny ko軼io這wi pod budow� Ko軼io豉. Konsultacje odby造 si� w grudniu, a dwa miesi帷e p騧niej bo na pocz徠ku lutego wydaje zgode na warunki zabudowy Ko軼io豉. Mo積a czu� si� oszukanym.

REKLAMA

totalbud piastow 2totalbud piastow 0

wolak

29.05.2013 20:50

Na Jana Kazimierza przy Studziennej powstaje osiedle espresso.Ci co chc� kupi� mieszkania niech zwr鏂� uwag� na poblisk� firm� budowlan� w kt鏎ej krusz� beton i gruz a py� roznosi si� po ca貫j okolicy.Taka firma powinna si� jak najpr璠zej wyprowadzi� 瞠by mieszka鎍y nie mieli podobnych k這pot闚.

# Marcin Fersz

30.05.2013 22:12

Niestety Pani Rzecznik nie wykaza豉 si� ch璚i� pomocy naszym nowym mieszka鎍om Woli.
Py� i kurz z bud闚 sam na drogach si� nie znalaz�. Pojazdy budowy zobowi您ane s� wyje盥瘸j帷 na drogi publiczne mie� czyste ko豉 a firma buduj帷a zobowi您ana jest sprz徠a� okoliczne drogi b璠帷e w s御iedztwie budowy.
Prace rozbi鏎kowe czy kruszenie i rozdrabnianie materia堯w budowlanych nie mog� powodowa� pylenia na okolic�. Wykonuj帷y takie prace zobowi您any jest zainstalowa� system zraszaczy zapobiegaj帷y takim dzia豉niom.
Do dopilnowania tych spraw s� odpowiednie s逝瘺y miejskie i urz璠y.

# Woler

20.06.2013 19:08

wolak napisa� 29.05.2013 20:50
Na Jana Kazimierza przy Studziennej powstaje osiedle espresso.Ci co chc� kupi� mieszkania niech zwr鏂� uwag� na poblisk� firm� budowlan� w kt鏎ej krusz� beton i gruz a py� roznosi si� po ca貫j okolicy.Taka firma powinna si� jak najpr璠zej wyprowadzi� 瞠by mieszka鎍y nie mieli podobnych k這pot闚.

hahahaha firma powinna si� wynie嗆 ??? Chyba ona by豉 tam wcze郾iej ni� naiwniacy skuszeni przez deweloper闚 :) hahaha g逝pich jednak nie siej� :)

REKLAMA

less mess 09-26 2less mess 09-26 0

Daro

24.06.2013 00:25

Przecie� to jest standard w Warszawie. Nigdy nie jest winny deweloper kt鏎y buduje i sprzedaje mieszkania na terenach przemys這wych, nigdy nie s� winni kupuj帷y kt鏎zy nie sprawdzaj� w jakim otoczeniu b璠� mieszka�. Dla niekt鏎ych zakup mieszkania to jak zakup bu貫k w sklepie
Potem wychodz� takie kwiatki kiedy mieszka鎍y walcz� o likwidacj� Stacji Techniczno Postojowej warszawskiego metra bo kupili nowe mieszkania przy dzia豉j帷ej 15 lat stacji zlokalizowanej pierwotnie w lesie
Kupuj帷 mieszkania postawione tu� przy p這cie stacji oni nie wiedzieli 瞠 taka stacja mo瞠 by� uci捫liwa, 瞠 s造cha� poci庵i, 瞠 鄉ierdz� nowo po這穎ne podk豉dy, 瞠 stacja b璠zie si� rozwija�
To dlatego pierwotnie zbudowano stacj� daleko od istniej帷ych zabudowa�
No chyba 瞠 mieszka鎍y dostali przymusowe nakazy jak Balcerek w Alternatywach 4
Jakim trzeba by� @#$% aby nie sprawdzi� w jakiej okolicy powstaj� nowe budynki i nie zasia� w sobie nawet ziarna podejrzenia 瞠 teren przemys這wy b璠zie uci捫liwy

# dorota

28.06.2013 15:28

Dzielnica przekszta販a si� z przemys這wej w mieszkaln� conie oznacza to tylko, ze powstaj� budynki mieszkalne ale r闚nie� ze istniej帷y przemys� do tej zmiany si� dostosowuje. Nie chodzi tu o ca趾owita likwidacje tylko na dzia豉nie jak najmniej uci您liwe dla mieszka鎍闚.
Samochody nie musz� je寮zi� przez ca陰 dob�. Na Sowi雟kiego jest ograniczenie do 30 km/h co nie jest przestrzegane. Ulice s� w op豉kanym stanie. Miasto powinno si� nimi zaj望, r闚nie� firmy do kt鏎ych je盥z� te ci篹kie samochody te� powinny partycypowa� w kosztach. To ich klienci s� odpowiedzialni za stan tych dr鏬.
Je瞠li chodzi o kurz i py� i zapewne istniej� przepisy nakazujace odpowiednie zabezpieczenie 豉dunku na samochodzie aby nie by� zostawiany po drodze, utrzymanie samochodu w czysto軼i, tak aby nie zostawia� za sob� brudu, a przede wszystkim odpowiedzialno嗆 firm z Grodzie雟kiej za utrzymanie w czysto軼i ulic, prowadz帷ych do ich siedzib. To samo dotyczy betoniarni i 篤irowni. Powinno to wszystko by� tak zabezpieczone aby nie py� powsta造 przez ich dzia豉lno嗆 nie roznosi� si� na du瞠 odleg這軼i.

# Naszaka

10.07.2013 20:54

C騜 poradzi�. Okna http://boram trzeba cz瘰to my�, a w domu tworzy si� pe軟o kurzu...

REKLAMA

bck spolecznosciowy 2bck spolecznosciowy 0

# odolanka

29.10.2013 17:38

A ja jestem zadowolona z Odolan. Fascynuje mnie tempo, w jakim Odolany, niegdy� przemys這we zaplecze Warszawy, zmieniaj� sw鎩 charakter. Stare hale, magazyny s� zast瘼owane budynkami mieszkalnymi. Co chwil� co� jest burzone, aby zrobi� miejsce dla nowego. http://odolany.info/dlaczego-odolany/

# Wawa Wola

03.08.2017 23:20

Witam, chce kupi� mieszkanie na WOLI, konkretnie przy ul Sowi雟kiego LC Corp Osiedle na Woli je郵i kto� te� my郵i o tej lokalizacji lub innej na Woli, prosz� o kontakt mailowy w_o_w@op.pl Kupuj帷 razem 豉twiej b璠zie wynegocjowa� rabat. Pozdrawiam.

jameshox

09.08.2017 14:56

Poczytajcie o http://toptablettak.eu/penirium-ferfiassag-novelo-tablettak-tenyleg-mukodik/

REKLAMA

bck panna julia 2bck panna julia 0

# anitta

10.08.2017 11:14

Mieszkam w wynaj皻ym mieszkaniu na Woli, dzielnica mi si� podoba, planujemy kupi� tu mieszkanie, jak na razie osiedle Nowe Odolany podoba mi si� najbardziej ze wszystkich ofert kt鏎e przegl康a豉m.

# Antek

24.09.2017 20:55

Warszawka pieni捫ki kupi豉 za grosze mieszkania teraz nie na瞠ka� ci瘲zar闚ki b璠� je盥zi� zw豉szcza te na WS lub WCI Wschodniaki pijane za kierownic�
:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma si� zaczyna� pogrubienie i wpisz [b]. Na ko鎍u pogrubienia wpisz [/b].
Przyk豉d: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma si� zaczyna� kursywa i wpisz [i]. Na ko鎍u kursywy wpisz [/i].
Przyk豉d: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonk�, kt鏎a chcesz wstawi� w tre軼i w miejscu kursora:
:

REKLAMA

bck zajecia zapisy 1bck zajecia zapisy 2bck zajecia zapisy 0

Najnowsze informacje na Tu Wola

REKLAMA

cmp moje zdrowie 2cmp moje zdrowie 0

Kup bilet

Znajd� swoje wakacje

Powy窺ze tre軼i pochodz� z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasa簑

Wst徙 do ksi璕arni