REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

zespół stresu pourazowego?

# kautys

07.01.2016 19:38

gdzie w stolicy znajdę specjalistę który pomoże człowiekowi ze stresem pourazowym? pilne

# mamisk

07.01.2016 19:42

dobre opinie ma MindSpa na Olesińskiej - http://mind-spa.waw .pl/zespol-stresu-pourazowego/
myślę, by udać się tam do psychologa.. bo od dłuższego czasu problemy przytłaczają mnie do granic możliwości.. ;/

# warum

23.04.2017 22:23

Myślę, że warto podpytać w Psychomedic. Zadzwoń 22 253 88 88 , bo z tego co słyszałam mają świetnych specjalistów, którzy poradzą sobie z zaburzeniami różnego typu, lekami i problemami. Mają spore uznanie i doświadczenie, także kliniczne.

REKLAMA

# Marcysia

22.10.2017 17:26

Psychoterapia w Warszawie jest bardzo dostępna natomiast problem jest w jakości udzielanej pomocy.
Tak więc dobrze sprawdź z kim masz do czynienia przy wyborze, osobiście w Twojej sytuacji ostatecznie polecam Pana Mariusza Moderskiego, który przyjmuje w kolektywie Psychologgia.

# Zostawer

22.10.2017 20:11

Nie polecam nikomu to syf najgorszy

# kamilkazx

25.04.2018 22:36

Chyba jednak najlepszych specjalistów maja w klinikach Psychomedic, słyszałam wiele dobrego na temat diagnostyki i terapii, podejścia do pacjenta. Na stronie psychomedic.pl/psychiatra-warszawa można poczytać, jakie problemy mogą rozwiązać, dotyczy to osób w różnym wieku

REKLAMA

# anty spam

26.04.2018 14:31

Szukam szm.at szepta.nych do marketingu sz.eptanego.
Czujesz, że jesteś szm.atą szep.taną ?, nie potrafisz robić nic innego ?
Będziesz pisać gowniane posty na zlecenie innych.
To praca dla ciebie !!!
Razem z mężem uważamy, że to doskonały czas dla sz.mat sz.eptanych.
Warto się teraz tym zainteresować.. ..

Paulo100

13.01.2021 14:59

Dzień dobry,
Mam pytanie o tabletki na stres. Znalazłem taki produkt: https://restilen.pl - jest on dobrze recenzowany, ale to chyba jakaś nowość... bo pierwsze co o nim słyszałam. Pytanie do osób, które go stosowały: czy działa? Jak działa i czy jest bezpieczny dla organizmu?
Będę wdzięczna za rekomendacje i informacje na temat tego produktu. Ewentualnie, może jesteście wskazać inne tabletki, które są skuteczne i jednocześnie bezpieczne (nie uzależniają od ich stosowania?).
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni