Forum › Bemowo
# tsts 27.06.2013 12:33 |
|
Zimowe kurtki w lato i brak liści na drzewach?! Ładnie to tak fabrykować materiały?! Co to za poziom dziennikarstwa gdzie oszukuje się czytelników?! Żałosny poziom, wstyd! Pewnie dlatego ta bezsensowa treść to wymysł autora i jego poglądy polityczne.
|
# zjelonek 27.06.2013 12:49 |
|
Proponuję, żeby pan rzecznik pojeździł sobie przez kilka tygodni o różnej porze dnia autobusem nr 190 z Jelonek. Może przestanie gadać głupoty...
|
# zjelonek 27.06.2013 13:16 |
|
proponuję 390 w szczycie - prosto Górczewską do Bankowego.
Kiedyś jak było więcej linii szczytowych komunikacja była lepsza i tańsza. Teraz puste przegubowce krąża po peryferiach nawet co 6 minut ,zeby blizej centrum w korku na raz 3-4 zobaczyć. |
# jelonkowicz 29.06.2013 16:09 |
|
Nie bardzo wiem, jak ZTM liczy te procenty. Przecież w cywilizowanym świecie autobus zapełniony w 100% to taki, gdzie wszyscy ludzie mają miejsca siedzące i nikt nie musi stać. Nie korzystam akurat często ze 190 ale jeżdżę codziennie 184. W godzinach porannego czy popołudniowego szczytu jazda tą linią to koszmar. Od jakiegoś czasu linię obsługują krótsze autobusy - rozumiem, ze ma to związek z remontem ul. Kasprowicza, ale w takim przypadku autobusy powinny kursować częściej.
Zresztą rano z naszych Jelonek w ogóle trudno się wydostać. Tramwaje niby jeżdżą często, ale na przystanku Synów Pułku nie mogłem się wcisnąć do 2 kolejnych 26. |
# jelonkowicz 29.06.2013 16:10 |
|
Nie bardzo wiem, jak ZTM liczy te procenty. Przecież w cywilizowanym świecie autobus zapełniony w 100% to taki, gdzie wszyscy ludzie mają miejsca siedzące i nikt nie musi stać. Nie korzystam akurat często ze 190 ale jeżdżę codziennie 184. W godzinach porannego czy popołudniowego szczytu jazda tą linią to koszmar. Od jakiegoś czasu linię obsługują krótsze autobusy - rozumiem, ze ma to związek z remontem ul. Kasprowicza, ale w takim przypadku autobusy powinny kursować częściej.
|
# stst 30.06.2013 11:57 |
|
#jelonkowicz napisał(a) 29.06.2013 16:10 Myśl roku! Same słowo zapełniony przecież oznacza, że jest pełny, a autobusem podróżuje się nie tylko na siedząco, to nie autokar... Nie wiem jak sobie to wyobrażasz... Chyba masz własne wyobrażenie cywilizowanego świata.Nie bardzo wiem, jak ZTM liczy te procenty. Przecież w cywilizowanym świecie autobus zapełniony w 100% to taki, gdzie wszyscy ludzie mają miejsca siedzące i nikt nie musi stać. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.