Forum › Białołęka
Zakłady - gdzie przejdzie Anna D.?
# Szewczyk 27.10.2006 14:21 |
|
Proponuję zakłady. Do jakiej partii przejdzie (jak nie daj Boże się dostanie) znana partyjna wędrowniczka Anna D.
Wcześniej UW, SLD, obecnie Gospodarność |
# Emi 27.10.2006 14:27 |
|
Myślę że do PIS
|
# zdzich 27.10.2006 14:30 |
|
Nie, stawiam na PO. Jacek już był kiedyś w koalicji z SLD
|
# Emi 27.10.2006 14:31 |
|
Tam nie radzę
|
# rodzic 27.10.2006 14:58 |
|
Emi dlaczego tak bardzo chcesz skrzywdzić PiS? Wyślij ją lepiej może na ............ hm ...... Madagaskar. Tam nie zaszkodzi nikomu.
|
# pracująca w szkole 27.10.2006 15:18 |
|
Nie zastanawiam się gdzie przejdzie Dziwulska,tylko jakim sposobem.Z SLD słyszałem że o 20 po wyborach w poniedziałek deklaracje że nie może być dalej ( bo spieszy się do Gospodarności ) przeslala przez gońca -swojego męża.Czy facet za parę zlotych może być palantem ?Może Bo tak samo Zientecka zrobila ze swoim.Jeżdzisz na dwoch gazach -na balkon ale do komunalki.Dziwicie sie że potem do kosciola Kostki albo na Starowkę.Takie są oddane swej pracy nauczycielki.Burdel w szkolach to owoc tych konsekwencji.
|
# PIOTREK 27.10.2006 21:44 |
|
CHYBA WŁODKOWSKI ANNĘ WYPRZE, CHYBA , BO NIEZBADANE SĄ WYROKI GŁOSUJĄCYCH...ALE PRZYKRE BĘDZIE ANNO, NIEPRAWDAŻ ?
MOJEJ RODZIENIE TEŻ JEST PRZYKRO, ŻE NIKT Z WAS NIE ZAINTERESOWAŁ SIE PROBLEMAMI ZDROWOTNYMI WYNIKJĄCYMI Z BEZPRAWNEJ INWESTYCJI, NIE ŻAŁUJĘ CIEBIE, WCALE, WPROST PRZECIWNIE. KAŻDY ANTYSUKCES RADNYCH, KTÓRZY SĄ W OBECNEJ KADENCJI JEST MOIM ZADOWOLENIEM, NIE LUBIĘ WAS. NOWI BYĆ MOŻE BĘDĄ BARDZIEJ DO LUDZI, ACZKOLWIEK NIE BĄDŹMY OPTYMISTAMI, BO SPORO STARYCH TRAFI Z POWROTEM NA FUNKCJE RADNYCH W BIAŁEJ. OJ ŻYCIE, ŻYCIE TYLE FAKTYCZNYCH OSZUSTW, A W GAZETACH I ULOTKACH TACY WSPANIALI, I DO LUDZI....I PO CO TE OSZUSTWA? ABY WLEŹĆ I 4 LATA Z GŁOWY, A ZA 4 LATA ZNOWU DO LUDZI UŚMIESZKI I ŁADNE TEKŚCIKI, KOŃCZĘ, BO RZYGNĘ!! |
# Włodkowski 28.10.2006 19:26 |
|
No to się Pani Anno strzeż! Oczywiście Włodkowskiego!
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.