Forum › Białołęka
Zagrywki Oraczyka i jego stronka.
# POwiec 28.10.2006 19:14 |
|
Drodzy czytelnicy spostrzegłem że na forum , kiedy ukazuje się krytyczna ocena radnego Oracza zaraz potem powstaje tyle nowych postów ( o zupełnie abstrakcyjnej tematyce ) Tylko po to by szybciutko ukryć ową tyradę. Śmiem stwierdzić że musi działać sam Oracz albo jakaś zorganizowana ekipa która szybko reaguje na takie wypowiedzi.
Dlatego raz jeszcze ( po złości dla radnego ) zamieszczę tekst jednego z wypowiadających się na temat kandydata starającego się o 2 raz o stołek w radzie dzielnicy. A co do Oracza to ...ach po co mi produkować się , jak ta wypowiedz szybko wszystko wyjaśni. Tylko tak sobie skrobnę .... Masz zagrywki na poziomie dziecka z podstawówki Piotrek! OTO CYTAT ORACZA... "-Pragnę podziękować za obdarzenie mnie zaufaniem, dzięki któremu mogłem reprezentować Państwa jako radny w Radzie Dzielnicy Białołęka. Jeżeli zaufają Państwo mojemu doświadczeniu, kompetencjom i zapałowi oraz oddadzą na mnie swój głos, to obiecuję nie zawieść pokładanego zaufania. Moje dokonania oraz plany dalszego rozwoju Białołęki możecie Państwo odnaleźć już wkrótce na tej stronie. Dziękuję i zapraszam. A więc tak Szanowny Pan radny dziękuje za zaufanie. Ok , dzięki przyjęte ( w końcu za 4 lata dietka spływała ) Ten kawałek jest fajny -"Jeżeli zaufają Państwo mojemu doświadczeniu, kompetencjom i zapałowi "... HA HA HA. Zapałowi i kompetencjom Oracz niezły jesteś. Lepszy w dowcipie niż sam Halama i Kabaret Moralnego Niepokoju , razem wzięty!!! Twój zapał skończył się na zdobyciu ciepłej posadki w OPS'ie a ewentualna podnieta i nerwówka wzrosła w ostatnim czasie! Co tam dalej ...ano -"Moje dokonania oraz plany dalszego rozwoju Białołęki możecie Państwo odnaleźć już wkrótce..." Kiedy , człowieku kiedy? Tak samo jak 4 miesiące temu obiecywałeś TU NA FORUM rozpisać się na tematy związane z okolicznościami : sprawy mieszkaniowej Zienteckiej , kasy dla żłobka Ostrowskiego , interwencjami na Konwaliowej ( ciekawe co na to forumowy PIOTREK? ) , nepotyzmu w radzie i innymi sprawami które nie pachną ładnie! Piszesz tez o swych dokonaniach: Człowieku , czy wazeliniarstwo , lenistwo , cwaniactwo i moralnośc Kalego , którą " Jesteś po brzegi wypełniony " możemy nazwać dokonaniami?! Kłamiesz Panie radny ! Licząc jednocześnie na głupotę i naiwność ludzką . A wiec my też Ci ( wyborcy ) dziękujemy . Obiecujemy że nie zapomnimy Twych obiecanek na dzień przy urnie. Nie oddamy na Ciebie głosu , boś niewart naszego zaufania! |
# piotrek 28.10.2006 19:54 |
|
Jakie interwencje na Konwaliowej? Nic o tym nie wiem!
Żaden radny nie interweniował w spr. Konwaliowej!!!! Czyżby ktoś chwalił się czymś czego nie zrobił, proszę o dokładne wyjaśnienia, bo zaczynam się denerwować. |
# mam dość dupków 28.10.2006 23:13 |
|
Widocznie Oracz znów się pochwalił robotą wykonaną cudzymi rękoma albo patrząc na formułkę z jego expoze : -"o moich dokonaniach możecie państwo dowiedzieć się już wkrótce ". Tak więc , dowiemy się już niedługo co tam Oracz dokonał i załatwił na Konwaliowej.
Przecież był ministrantem , a temu nie godzi się łgać ,prawda? |
# 123 29.10.2006 12:34 |
|
O rany! Wszedłem na tę stronę Oracza i co widzę ? Przechwałki niemal partyjniackiego kalibru!
"-Szanowni Państwo tyle dla Was zrobiłem , jestem utalentowany i pracowity" HAHAHAHAHAHA. Zaprawdę powiadam Ci że z miła chęcią zadzwonię do Ciebie by złożyć kondolencje z powodu Twej przegranej ( dla dzielnicy to będzie sukces ) Jesteś naprawdę żałosny! Nigdy zbytnio nie byłeś lubiany w oazie. Jesteś butny i niesympatyczny dla nowych. Trzymasz dystans do ludzi nie dlatego że trudniej Ci poznać kogoś. O nie - lubisz gardzić ludzmi i patrzeć na nich z góry. Czas by zasłona milczenia wreszcie opadła . By inni mieszkańcy poznali Cię od tej prawdziwej strony. Zdecydowanie Zajc bije Cię na głowę! |
# ciut doinformowany.. 30.10.2006 00:22 |
|
pewnie tą konwaliową takzałatwiał jak nowodworską
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.