Forum › Białołęka
zagrajmy w szachy
# Jarek 28.02.2003 21:14 |
|
Organizujemy turniej szachowy - w kwietniu - dla wszystkich.
Grających w szachy (zawodowców) i chętnych do gry (amatorów) w "tę królewską" grę zapraszam do zgłaszania się pod ten adres forum, lub od poniedziałku tj. od 3 marca do pawilonu nr 93 na bazarku przy Światowida róg Ćmielowskiej. Więcej szczegółów wkrótce. Teraz chcemy poznać liczbę chętnych do gry, ich wiek i ich kategorie. Starmy się aby turniej był objęty mecenatm PZSzach. czyli aby uczestnicy mogli zdobyć punkty kwalifikacyjne. Na razie mamy dwóch graczy z II-gą kategorią szachową!!! Czekam na zgłoszenia. Jarek |
# Jarek 03.03.2003 18:29 |
|
Czyżby w Białołęce nie było ludzi umiejacych grać w szachy ??????
Turniej odbędzie sie 5 kwietnia, będą nagrody ufundowane przez Przewodniczącego Rady Dzielnicy!!! Czekam na zgłoszenia. Jarek |
# Piotrek z Odkrytej 04.03.2003 10:30 |
|
Może przeraziłeś amatorów jakąś kategorią szachową - pewnie to już wysoki poziom.
|
jack 04.03.2003 13:06 |
|
ja sie zglaszam - od dawna szukam miejsca gdzie mozna spotkac sie przy szachach
|
# Jarek 04.03.2003 16:39 |
|
Jack!!! podaj mi swoje namiary na adres e-mail: jarfil0@wp.pl
i zachęcaj znajomych do udziału w turnieju. Po 9 marca dam więcej informacji o systemie w jakim rozegrany zostanie turniej. Amatorzy też mogą, a nawet powinni startować. Być może sam się zdecyduję, chociaż nigdy nie grałem w turnieju i do tego z zegarami!!! Turniej odbędzie sie 5 kwietnia to już pewne!!! Pozostaje tylko znaleźć miejsce, ale to się wyjaśni po 9 marca. Honorowy patronat nad turniejem objął Pan Dariusz Ostrowski Przewodniczący Rady Dzielnicy - będą nagrody!!! Czekam na kolejnych zawodników i zawodniczki!!! Jarek |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.