Forum › Białołęka
"Zadaj pytanie Burmistrzowi"
# ewcia 16.12.2008 12:13 |
|
Na jednej ze stron Białołęckiego Urzędy można za pomocą e-maila zadać pytanie naszemu Burmistrzowi.Czy ktoś orientuje się czy te pytania faktycznie docierają do Burmistrza i czy to on na nie odpowiada?? I czy w ogóle odpowiada.Ja wysłałam pytanie w połowie listopada i nie dostałam odpowiedzi do dnia dzisiejszego,a w regulaminie jest napisane że odpowiada w ciągu 30 dni.
|
# urzędas 16.12.2008 19:12 |
|
te pytania docierają nie do burmistrza tylko do Bernardetty (rzeczniczki) a Ona ma problemy ze zrozumieniem, więc się nie dziw.
|
# lol 16.12.2008 21:43 |
|
urzędas masz złe przecieki
|
# dddell 16.12.2008 22:16 |
|
Rzecznika to jeden z mądrzejszych urzędasów.
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 16.12.2008 22:32 |
|
DEAR SER,
I'M SORRY FOR MY ENGLISH. I AM AN FORIGEN (... tiekst nierazbarczywyj) FROM COMMUNISTISCHE KANTRY. I WANT TO MET (SECRETLY) WITH U.S. ARMY OFFICER (Lt.Colonel, Colonel) 17 or 18,19.(... tiekst nierazbarczywyj) IN AMSTERDAM or 21,22 IN OSTENDA. I HAVE NO MANY TIME. I AM WITH MY CAMRADE END THEY KANT KNOW. IN AMSTERDAM I TELEPHONING TO U.S. AMBASY (MILITARY ATACHE) P.V. P.S THAT OFFICER MUST SPEAK RUSSIAN OR POLISH Tekst z fotokopii zamieszczonej na stronie PAP. Pisownia, w tym wielkosc liter oryginalne. Miejsca nieczytelne oznaczono... ha, ha, ha... wyobrazcie sobie, ze cyrylica, ze to cyrylica, ok ? I co ? To chyci.... co? W koncu to moze byc interes zycia?! Chalupa na Starowce z tego... murowana, jakie tam sa ceny kazdy wie, prawda !? Takie spotkanie swietnie pomaga rowniez na klopoty rodzinne, w tym te, ktore pojawiaja sie przy wychowaniu dorastajacych chlopcow. A po znojnym zyciu, pochowaja, a jakze na ekskluzywnym cmentarzu, elegancko, wsrod znacznych i za darmo ! Za dar-mo ! Nic nie trzeba obiecywac, nic nie trzeba budowac, nie trzeba troszczyc sie o most, tramwaj ,czy dach nad glowa dla malych zoltych tragarzy. Wystraczy byc w porcie. Przed polnoca. Wiec... podejmijze Jack wspolprace ! PS. A gdyby Bernardetta, w ktora wycelowana jest lunetta, miala problemy ze zrozumieniem, to w Aveciarzu robi Panna (Matka, Slicznotto pisza to Slowa z pełnym Szacunkiem! ) gramotna w Pidgin English. I przelozy na nasze... he, he, he... podanie mundurowego. |
# Blady 17.12.2008 09:59 |
|
Ja zadałem pytanie 1,5 roku temu, bez odpowiedzi - tu jest Białołęka!
|
# AK-owiec 17.12.2008 15:05 |
|
Matka
Nie rznij polygloty!!! Bo nie odrobiles lekcii chistori i nie napysales kim byli bracia Anoda i Katoda. |
# spolecznik 17.12.2008 16:28 |
|
Głupie to forum. Ani ludzi nie szanujecie, ani siebie. Spadam stąd.
|
# hey 17.12.2008 19:18 |
|
spoko Bernardetta analizuje, czy twoje pytanie nie jest prowokacja wobec jedynie slusznej opcji.
a do dddell... - jeśli jest tak, jak piszesz to ubliżasz pozostałym urzędnikom bialoleckiego ratusza |
# ewcia 17.12.2008 21:58 |
|
To niech Bernadetta chociaż odpisze że odpowiedzi od Burmistrza nie bedzie bo to za trudne pytanie dla niego :)
|
# fan beci 18.12.2008 00:56 |
|
prawdopodobnie becia dopiero rozgrywa działanie poczty elektronicznej. cierpliwosci trochę.
|
# eden 18.12.2008 16:54 |
|
Skoro kobita budzi, aż tyle emocji to musiała komuś nieźle nagrabić albo kogoś razi że olej ma w głowie.
Kobita może kandydować w kolejnych wyborach. Wygraną ma w kieszeni ! |
# pytek 20.12.2008 11:52 |
|
ponoć nie ma głupich pytań, ale jakie pytanie taka odpowiedź.
A że trwa to czasami długo, widać coś jeszcze nie gra tak jak powinno. |
# sylwia 21.12.2008 15:14 |
|
A ja uważam,że bez odpowiedzi pozostają pytania zbyt kłopotliwe. Na tematy które budzą wiele kontrowersji Burmistrz nie chce sie wypowiadac.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.