Forum › Warszawa
# Majk 07.05.2020 11:30 |
|
Zakazać wszystkiego! :) A gazeta mogłaby pisać o czymś ciekawszym, np. jak deweloper kombinuje z działką przy Malborskiej, które miasto straci, mimo promesy zakupu za 1 zł... No ale to by trzeba trochę pogrzebać, a o patykch w lesie napiAc latwo.
|
# Marian 07.05.2020 12:47 |
|
Niektórym poyebom coronavirus całkiem mózg rozpuścił.
Robiłem jako dziecko i robię jako dorosły z moimi dziećmi szałasy w lesie. I bedę robił. |
# Peperepe 07.05.2020 13:33 |
|
Widocznie ci rodzice nie dorośli jeszcze i są taką samą smarkaterią jak ich dzieci. Jeżeli tak pragną budowania szałasów to niech kupią sobie kawałek lasu na własność - tam mogą robić co im się podoba.
|
# Marekk 07.05.2020 15:47 |
|
Kurcze, przecież zupełnie nie chodzi o to, że robienie szałasów z dziećmi jest tfu tfu. W lesie ZAWSZE powinno się po sobie zostawić przestrzeń w takim stanie, jakby nas w lesie wcześniej nie było - szałas rozkładamy, gałęzie rozrzucamy, linki zabieramy, zabieramy ze sobą śmieci. Kropka. Nie ma tu zbytniej filozofii - las to nie park rozrywki, ale przestrzeń względnie dzika i im dłużej taka pozostanie, tym lepiej dla nas wszystkich.
|
# oj,to_ja 07.05.2020 16:02 |
|
Jestem wstrząśniety !
Jak przedmówca: Zakazać, Zakazać wszystkiego ! Tak nie może być ! To okropne! Ci ludzie będą sądzeni przez zwięrzęta, które zjedli ! (prawie jak Hołownia) |
# Adam33 07.05.2020 17:22 |
|
Idiotów w Polsce jest wyjątkowy dostatek. Mój sąsiad właśnie wycina dorodne świerki chociaż co roku ma problemy z brakiem wody w domowym ujęciu.
|
# Motormaniak 07.05.2020 17:37 |
|
Te szałasy są straszne... A ten pozostawiony zapach człowieka odstraszy zwierzęta nie przyzwyczajone do człowieka w tych leśnych ostępach.. Naprawdę? Głupoty z palca wyssane.
|
# PanKot 08.05.2020 11:19 |
|
A tam, leśnicy pieprzą trzy po trzy, jak im wygodnie, zupełnie jak nasz Rząd. W lasku w Kawęczynie/Rembertowie wycięli drzewa a wszystkie gałęzie zostawili w miejscu wycinki. Syf.
Na dodatek istniejące ścieżki rozjeździli ciężkim sprzętem tak, że teraz aż trudno spacerować bo woda długo stoi w tych koleinach. |
# Dr Wall 08.05.2020 17:46 |
|
#Adam33 napisał(a) 07.05.2020 17:22 Bo te świerki mu wodę wypijały...Idiotów w Polsce jest wyjątkowy dostatek. Mój sąsiad właśnie wycina dorodne świerki chociaż co roku ma problemy z brakiem wody w domowym ujęciu. |
# Dr Wall 08.05.2020 17:53 |
|
#PanKot napisał(a) 08.05.2020 11:19 Bzdura! Leśnicy nie wycinają drzew. Drzewa wycinają prywatne firmy, działające na zlecenie zarządcy lub właściciela lasu. Widocznie leśnicy nie dopilnowali wykonania robót porządkowych po wycince.A tam, leśnicy pieprzą trzy po trzy, jak im wygodnie, zupełnie jak nasz Rząd. W lasku w Kawęczynie/Rembertowie wycięli drzewa a wszystkie gałęzie zostawili w miejscu wycinki. Syf. Na dodatek istniejące ścieżki rozjeździli ciężkim sprzętem tak, że teraz aż trudno spacerować bo woda długo stoi w tych koleinach. Drewno z lasy wywozi się ciężkim sprzętem, bo lekkim sprzętem nie da się wywieźć kilkutonowych pni w trudnym terenie. Ale gryzipiórki z miasta nie mają pojęcia o gospodarce leśnej. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.