Forum › Białołęka
# dycha 15.04.2015 17:35 |
|
ale radny-niezaradny musi się przecież czymś zajmować, żeby nie mówili, że nic nie robi.
|
# mieszkanka Płud 15.04.2015 18:34 |
|
#dycha napisał(a) 15.04.2015 17:35 ale radny-niezaradny musi się przecież czymś zajmować, żeby nie mówili, że nic nie robi. Akurat radna Olszewska wydaje się najrozsądniejsza z ekipy IMB |
# Rabiczko, do robotz 15.04.2015 21:36 |
|
Rabiczko, do roboty.
|
# Magda-Ornecka 16.04.2015 06:42 |
|
Mieszkam na ulicy Orneckiej i między innymi na moją prośbę radna interweniowała. Ja wiem z doświadczenia, co dzieje się w okolicach aresztu. To nie są incydenty, takie praktyki to norma. Autora zachęcam, aby rzetelnie wykonywał obowiązki, proszę przyjechać w okolice aresztu, porozmawiać z mieszkańcami. Niech pani rzecznik ustosunkuje się do przypadku odebrania telefonu przechodzącemu w tej okolicy chłopcu. Nie interweniowali strażnicy tylko przechodnie i dobrze, że akurat byli w okolicy. Fajerki to norma pani rzecznik, ale jak już się skończą to jest płonąca szmata na kiju lub jeszcze bardziej wyszukana zabawa. Zachęcam panią rzecznik do przeprowadzenia kontroli, bo z artykułu wyniki, że nie posiada pani żadnej wiedzy na temat sytuacji wokół aresztu i bagatelizuje pani sprawę.
|
# bez mydlenia oczu 16.04.2015 11:57 |
|
#Magda-Ornecka napisał(a) 16.04.2015 06:42 nie tylko porozmawiać z mieszkańcami ale naocznie doświadczyć swoimi zmysłami tego co naprawdę się dzieje i wtedy rzetelnie opisać sytuację bezpardonowo o ile oczywiście kolegium redaktorskie na to pozwoli.Autora zachęcam, aby rzetelnie wykonywał obowiązki, proszę przyjechać w okolice aresztu |
# prrrut 16.04.2015 20:18 |
|
a jakieś dowody na to (zdjęcia, nagrania itp.) są?
bez dowodów nie ma o czym gadać :-) |
# Kaz Bałagane 10.10.2021 16:52 |
|
Topografii, trochę ortografii
Fajerwerki z okna na ciupagi |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.