Forum › Białołęka
Wypożyczalnia sprzętu kosmetycznego
# Basiaa 08.05.2019 10:01 |
|
Gdzie w Warszawie mogę wypożyczyć sprzęt kosmetyczny
|
Pani Wiosna 24.05.2019 20:44 |
|
Dzięki Wiośnie dostaniesz się do lekarza specjalisty najdłużej w ciągu miesiąca, a nie jak obecnie trzeba czekać rok czy dwa lata... #wiosnabiedronia $KGawkowski
https://imgbbb.com/image/emzjZ |
# Dorotka88 16.07.2019 13:26 |
|
Korzystam z urządzenia najmowanego od Beauty Rent z Filareckiej w Warszawie. Najlepiej sobie ich ofertę sprawdzić na beautyrent.pl i po prostu zadzwonić, wysłać maila, mają dobrze poprowadzoną obsługe klienta. Wiadomo ile i za co się płaci, sprzęt mają serwisowany, w idealnym stanie.
|
# argito 17.07.2019 13:46 |
|
ja zrezygnowałem z samodzielnego działania i oddałem samochód do profesjonalistów z https://www.carstyling.pl/
Po wszystkim samochód wyglądał jak nowy, także polecam |
# Laserental 12.09.2019 13:02 |
|
Jesteśmy firmą oferującą wynajem specjalistycznych urządzeń kosmetycznych. W swojej ofercie posiadamy urządzenia dla salonów kosmetycznych, klinik SPA oraz ośrodków medycznych jak i osób prywatnych. Nasze urządzenia wykazują się dużą sprawnością z racji małych przebiegów pracy oraz serwisem na bieżąco w firmie COHERENT.
Wynajmujemy między innymi: 1. Laser do trwałej depilacji LightSheer ET - Laser pierwszej generacji z rączką ET tzw. małą ( laser wykazuje się dużą skutecznością) Cena już 600 zł/doba. 2. Laser do trwałej epilacji LightSheer DESIRE. Jest to laser medyczny posiadający dwie głowice zabiegowe: 9x9mm oraz 22x35mm. Pionier w depilacji laserowej na całym świecie. KOSZT WYNAJĘCIA LASERA to 700 zł z głowicą ET, natomiast dwie głowice 800 zł. Oraz inne specjalistyczne urządzenia takie jak: - Polomar Emerge - laser frakcyjny, nieablacyjny. - RF FRAX - Radiofrekwencja mikroigłowa -Venus Freeze - fale radiowe oraz fale magnetyczne - HIFU - lifting bez skalpela URZĄDZENIA WYNAJMUJEMY TAKŻE Z OBSŁUGĄ. Bardzo korzystne warunki! Działamy na zasadzie współpracy oraz partnerstwa z naszymi klientami oferując wsparcie marketingowe oraz pomoc na każdym etapie. PIERWSZE WYPOŻYCZENIE W CENIE PROMOCYJNEJ 50% taniej. Szkolenie GRATIS! Zapraszamy do kontaktu oraz poznania pakietów promocyjnych, nie czekaj, zadzwoń już teraz i dołącz do grona naszych zadowolonych klientów. Michał: 512-165-195 |
# amandaa45 26.11.2019 09:53 |
|
Polecam firmę Laseron https://laseron.pl/ . W swojej ofercie posiadają wiele różnego rodzaju sprzętu. Polecam
|
# JOHNSON 27.11.2019 08:55 |
|
Czy potrzebujesz pożyczki na lepsze życie lub pomoc finansową, pożyczki? Oferujemy wszelkiego rodzaju kredyty, jeśli jesteś zainteresowany wiadomość nam więcej szczegółów (Via email: bj6325221@gmail.com)
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.