Forum › Białołęka
# tak to wygląda 26.11.2019 19:51 |
|
Polityczna deforma oświaty miała pięć głównych celów:
1. obsadzić swoimi ludźmi stanowiska dyrektorskie 2. wykształcić całe zastępy bezmózgowców rzucających na tacę, głosujących na jedyną słuszną partię i czczących żołnierzy przeklętych 3. zwolnić niepokornych nauczycieli lub doprowadzić do tego żeby się sami zwolnili 4. zmienić podstawę programową i wprowadzić podręczniki zgodne z linią jedynie słusznej partii 5. cały gniew ludzi i koszty przerzucić na samorządy Los dzieci i koszty były bez znaczenia (i tak zapłaciły samorządy). Punkt piąty jest najważniejszy, bo jest początkiem wielkiego planu zniszczenia samorządów i ograniczenia ich kompetencji. Z punktu widzenia jedynie słusznej partii, deforma oświaty zakończyła się wielkim sukcesem i to wmawiają ludziom i niektórzy nawet w to wierzą. |
Matka_Sławka_z_Gdańska 26.11.2019 20:54 |
|
W punkt! To tak to wygląda!
|
# Bronek z Budy 27.11.2019 08:11 |
|
#tak to wygląda napisał(a) 26.11.2019 19:51 ale nie musisz wysyłać dzieci do tej szkoły... weź kredyt zmień pracę... zacznij wysyłać dzieci prywatnie to nie będziesz potrzebował maści na ból odbytu...Polityczna deforma oświaty miała pięć głównych celów: 1. obsadzić swoimi ludźmi stanowiska dyrektorskie 2. wykształcić całe zastępy bezmózgowców rzucających na tacę, głosujących na jedyną słuszną partię i czczących żołnierzy przeklętych 3. zwolnić niepokornych nauczycieli lub doprowadzić do tego żeby się sami zwolnili 4. zmienić podstawę programową i wprowadzić podręczniki zgodne z linią jedynie słusznej partii 5. cały gniew ludzi i koszty przerzucić na samorządy Los dzieci i koszty były bez znaczenia (i tak zapłaciły samorządy). Punkt piąty jest najważniejszy, bo jest początkiem wielkiego planu zniszczenia samorządów i ograniczenia ich kompetencji. Z punktu widzenia jedynie słusznej partii, deforma oświaty zakończyła się wielkim sukcesem i to wmawiają ludziom i niektórzy nawet w to wierzą. |
# Do gnoja 27.11.2019 10:12 |
|
#tak to wygląda napisał(a) 26.11.2019 19:51 "Przekletych"? Ostatnim bydlakiem jesteś gnoju.czczących żołnierzy przeklętych |
# tak to wygląda 27.11.2019 13:51 |
|
Do "Do gnoja"
Przepraszam. Pomyliłem się. Źle napisałem. Miało być bandytów przeklętych. Ich nie można nazywać żołnierzami. |
Matka_Sławka_z_Gdańska 27.11.2019 15:40 |
|
W punkt! @tak to wygląda. Nie można ich nazwać żołnierzami!
|
# Jestem za! 27.11.2019 16:05 |
|
#tak to wygląda napisał(a) 27.11.2019 13:51 przecież piszesz to z premedytacją... ale nikt nie żałuje odstrzelonego politruka jakim był ktoś z twojej parszywej familii sowieckiej.Do "Do gnoja" Przepraszam. Pomyliłem się. Źle napisałem. Miało być bandytów przeklętych. Ich nie można nazywać żołnierzami. |
# Albin 27.11.2019 18:08 |
|
Proponuję szkołę na Płużnickiej tam tylko jedna zmiana.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.