REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

wypalenie zawodowe - może studia?

# tajka29

16.08.2016 17:52

Chyba mam tzw. syndrom wypalenia zawodowego... Studia podyplomowe w innym kierunku i zmiana pracy pomogą? Jak uważacie?

oewsb

18.08.2016 17:49

Witam! To jaką podejmiesz decyzję to Twoja indywidualna decyzja. Ze swojej strony serdecznie zapraszam na studia podyplomowe do Wyższej Szkoły Bankowej. W naszej ofercie są studia z zakresu nie tylko finansowego, ale i tez nieruchomości, budownictwa, psychologi czy IT oraz wielu innych. Szczegoły znajdziesz na naszej stronie internetowej wsb.pl/kandydaci/studia-podyplomowe Dodam, że zapisując się na studia do 19 września wpisowe kosztuje dzięki promocji 100 zł zamiast 400 zł, a na czesnym można zaoszczędzić nawet 300zł.
Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki
Online Ekspert WSB

# willma

31.08.2016 18:16

Inny kierunek zawsze się przyda albo poszerzenie swojego. Ja studiuję podyplomowo socjoterapię www.wsge.edu.pl/index.php/socjoterapia Skończyłam psychologię, ale chcę jeszcze się dokształcić, bo z pracą nie jest łatwo.

REKLAMA

# willma

31.08.2016 18:16

Inny kierunek zawsze się przyda albo poszerzenie swojego. Ja studiuję podyplomowo socjoterapię na wsge.edu.pl/index.php/socjoterapia Skończyłam psychologię, ale chcę jeszcze się dokształcić, bo z pracą nie jest łatwo.

# renata

25.12.2016 23:18

W takim przypadku, to tylko psychoterapia może pomóc. Z tego co się orientuję, to świetnych specjalistów mają w Klinice Psychomedic. Tutaj http://psychomedic.pl są na nich namiary. Można się do nich zarejestrować online, poprzez stronę przez całą dobę oraz telefonicznie pod nr 22 253 88 88 .

# Kasia9090

25.11.2019 13:10

Ja jak poczułam wypalenie zawodowe to poszłam na studia podyplomowe do Kolegium Jagiellońskiego, 3 semstry, dokształciłam się nagle chęć do pracy wróciła :)

REKLAMA

markus

25.11.2019 19:21

Nigdy nie jest za późno na studia.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni