Forum › Warszawa

Wynajmę mieszkanie Warszawa 2-pokoje - po remoncie
|  weronika123 18.12.2016 23:05, wpis modyfikowany 1 raz,  | 
   |
| 
       Jak w temacie. Wynajmę 2-pokojowe mieszkanie po remoncie w Warszawie (Mokotów) ul. Gandhiego. Umeblowane i wyposażone w AGD. Świeżo po remoncie. Do mieszkania przynależy duży balkon. Dwa oddzielne pokoje - 50m2. 2100 zł + opłaty. Tel. 694 675 888. 
   W mieszkaniu TV, internet. Możliwość wynajęcia miejsca parkingowego! Zapraszam. Zdjęcia i więcej informacji: http://tablicawynajmu.pl/ogloszenia/do-wynajecia/warszawa/mieszkania  | 
|
| # metkas 03.02.2017 09:31  | 
   |
| 
       Moim zdaniem dużo lepiej zainteresować się lokalizacjami pod miastem - dużo lepsze warunki, fajniejsze otoczenie i ogólnie możecie trafić na znacznie lepszy standard. Akacjowa Aleja w Radzyminie wam coś mówi? Z mojego punktu widzenia wszystko to wygląda zdecydowanie korzystniej. Otoczenie, jakość wszystkiego - całość zdecydowanie na plus. 
    | 
|
| # zebobija 19.06.2017 10:33  | 
   |
| 
       Inwestycja w mieszkania jest bardzo opłacalna i na pewno na tym nie stracimy. Ja ze swojej strony mogę polecić sprawdzonego dewelopera Inwestplan Dogodne lokalizacje inwestycji, wysoki standard wykończenia mieszkań. No i mieszkania pod klucz mają 
    | 
|
| # zaiska 10.08.2017 18:22  | 
   |
| 
       Kilka tygodni temu sama też zastanawiałem się nad kupnem mieszkania. Zdecydowaliśmy z mężem że najlepszą inwestycją będzie Grochów, a to ze względu na ceny mieszkań. Wybraliśmy na Czapelskiej 25. W przyszłości chcemy wynajmować mieszkanie aby samo się spłacało 
    | 
|
LINKI SPONSOROWANE
Szukasz kursów do matury? Poznaj sprawdzone 
Kursy Maturalne w Warszawie
Personalizowane gadżety reklamowe 
GiftDesign.pl

Zapraszamy na zakupy

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
      Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.