REKLAMA

bck panna julia 1bck panna julia 2bck panna julia 0
Forum › Warszawa

REKLAMA

totalbud porto zeran 2

Wpis incela mizogina

# incelmizogin

18.05.2023 13:57

Moje życie było skrajnie traumatyczne. Nie flirtowałem z kobietą od kilku lat w internecie, na żywo praktycznie nigdy. Te same opisy-oczekiwania kobiet jak zawsze, że ciekawego z inicjatywą szukają, a za tym z pewnością kolejne oczekiwania kobiece. Więc przygnebienie maksymalne, a to tylko kolejny gwóźdz do trumny, bo kobiety chcą uśmiechniętego. Od najmłodszych lat cieszyły sie powodzeniem seksualnym, a ja jako męzczyzna miałem być robotem do sprawiania szczęscia im(bądź facetem, pokaż na co cię stać), inaczej pisząc czułem sie odwrotnie traktowany seksualnie do płci kobiecej, czyli że kobiety mogły mieć łatwo seks i jeszcze korzyści do niego, a mężczyzna za taką potrzebe był wyśmiewany i ogólnie liczyły sie zawsze potrzeby kobiet, a nie mężczyzn. Taka konstrukcja życia doprowadziła też do tego, że nigdy nie doznałem inicjacji seksualnej, oraz inne same szkodliwe następstwa jak znaczne pogorszenie wyglądu, myślenia i nastawienia do życia, gorszy wygląd to też liczne dokuczliwości ze strony płci kobiecej np. "Jesteś taki brzydki, to nie dziwne, że cie każda omija", następnie popadnięcie w jakieś błędne koło, nie możność doznania spełnienia miłosnego, bo jest sie brzydkim, a jest sie brzydkim, bo nie było spełnienia miłosnego. Masmedia kolejne dobicie, przekaz że mężczyźni to wykorzystywacze, no bo kobieta oczekuje, że skoro mężczyzna pożąda ją, to jeszcze obdaruje ją odopwiednimi korzyściami za to, a jak nie to wykorzystał... tymczasem jako mężczyzna, nie mam co liczyć na pożądanie ze strony kobiet, ani jakieś dodatkowe korzyści. Totalna gorycz 100%.
:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
:

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

total bud jablonova 3total bud jablonova 0
Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

totalbud piastow 1totalbud piastow 2totalbud piastow 0

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

bck strachy na dachy 2bck strachy na dachy 0

REKLAMA

autoreklama tustolica 2autoreklama tustolica 0

REKLAMA

bck the greatest showman 3bck the greatest showman 0

REKLAMA

cmp moje zdrowie 1cmp moje zdrowie 2cmp moje zdrowie 0

REKLAMA

olowkowa kraina swiatowida ostatnie miejsca 3olowkowa kraina swiatowida ostatnie miejsca 0

REKLAMA

bck halloween 2026 1bck halloween 2026 2bck halloween 2026 0

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

bck zajecia zapisy 3bck zajecia zapisy 0

REKLAMA

less mess 09-26 1less mess 09-26 2less mess 09-26 0