Forum › Białołęka
Woman sport Białołęka
# pola 17.04.2003 16:35 |
|
Drogie forumowiczki, co Wy na jakiś nieformalny klub kobiet aktywnych sportowo???Myślę konkretnie o basienie i o wyznaczeniu sobie jakiegoś jedego wieczoru, kiedy mogłybyśmy się spotkać i popływać?? Myślę że w GOS-ie znalazła by się jakaś sensowna pora????Co Wy na to, może macie inny pomysł???
|
# Stefen 17.04.2003 21:31 |
|
Jestem za
|
książkowa 18.04.2003 07:46 |
|
Pola, jestem za, może bieganie albo rowery?
|
# antydyskryminacja 18.04.2003 08:28 |
|
dyskryminacja płciowa :-))), do rowerów to i ja się chętnie podłączę
|
# Laska 18.04.2003 10:42 |
|
A ja wolę pozostać z dala od wspólnych form aktywności, bo jeszcze dziewczynki nabawicie się kompleksów
|
# Rozsądek 18.04.2003 17:47 |
|
Dobrze że jestem chłopczykiem to nie mam szans na kompleksy.
|
# martyna 19.04.2003 13:05 |
|
Ja chętnie, ale raczej pływanie, bo roweru nie posiadam, a biegać nie lubię. Uczęszczam co prawda raz w tygodniu na aerobic, ale to dla mnie za mało, a do dodatkowych zajęć samej trudno się zmobilizować. W GOSie są fajne zajęcia aqua-aerobicu, ale niestety dość oblegane. Pola daj znać czy to tylko taki zryw wiosenny czy naprawdę chcesz coś robić?
|
# pola 19.04.2003 14:00 |
|
HejMartyno!
Ja naprawdę chcę!!Pływanie jest dla mnie najbardziej okej, bo roweru też nie posiadam. Siłownia mnie nudzi, ale aquarobic- bardzo chętnię. Po świętach możemy ruszać!Tym czasem pozdrawiam Cię świątecznie. Miłych Świąt i mam nadzieję do zobaczenia i do popływania!! |
# Kotkaa 19.04.2003 15:04 |
|
Ja tez się chętnie dołącze, może byc i rower i basen :)
|
# martyna 26.04.2003 19:57 |
|
Polu! Miałam dłuższą przerwę, sorry. Ale od maja mogę ruszać. Dzwoniłam właśnie to GOS-u. Na maj zostały już tylko miejsca w piątek na 21.00 i na niedzielę na 18.00 i na 19.00. Napisz jak Ci to pasuje. I Ty Kotkoo też. Chyba że po prostu na basen. A może chcecie po prostu aerobic, w Maximusie jest bardzo OK. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.