Forum › Wola
# qvertz 17.12.2018 21:32 |
|
"Brawo" redakcja! Wielki powrót "Małego Franka". Oto poziom! Warszawiacy, cieszcie się! Oni wrócili! Czerwoni bohaterowie! I zostaną z nami już na zawsze. Czerwona Warszawa, czerwona Wola, z lekkim dodatkiem postępowej tęczy. Upamiętnianie członków leśnych band i solidarnościowej ekstremy nie jest w tym mieście nikomu potrzebne - przynajmniej wg sądów.
|
# Wyklęty 17.12.2018 23:11 |
|
Czy jak piję kawę INKA to czynię czyn patriotyczny czy też bezczeszczę narodową przenajświętszość?
|
# Ryba 18.12.2018 13:11 |
|
#Wyklęty napisał(a) 17.12.2018 23:11 To bez znaczenia. I tak durniem pozostaniesz.Czy jak piję kawę INKA to czynię czyn patriotyczny czy też bezczeszczę narodową przenajświętszość? |
# lideksynubeka 18.12.2018 18:00 |
|
Platforma wszystkich ubeków. Byłem w ZOMO,byłem w ORMO,teraz jestem za Platformą. Bajer,że PO jest partią antykomunistyczną owszem,działa na małomiasteczkowe przyjezdne chłopstwo,ale w Warszawie i tak stada dawnych ubeków i esbeków zawsze wiedziały,że trzeba na PO głosować.No i efekt,pospolity rabuś zamiast bohaterki patronem ulicy
|
# monizem 18.12.2018 23:09 |
|
TOWARZYSZE Z PO STALIN JEST Z WAS DUMNY. PODĄŻAJCIE DALEJ DROGĄ WASZYCH OJCÓW, MATEK I DZIADÓW.
|
# stah 26.12.2018 02:48 |
|
Ja rozumiem, że PO musi być anty-PiS, ale są jakieś granice żenady.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.