Forum › Białołęka
Wlaśnie dostałem maila
# !!! 09.06.2003 15:54 |
|
> Szanowni Państwo
> Jestem lekarzem chirurgiem dziecięcym ze szpitala w Warszawie, gdzie w > jednym z naszych oddzałów leczy się dzieci z białaczką. Powinni Państwo > wiedzieć, że w Polsce NIGDY nie ma takiej sytuacji, by dziecko umarło z > powodu "niedostarczenia krwi przez rodzinę". Nigdy też nie prosimy > rodziny o dostarczenie konkretnej grupy krwi, lecz tylko taką, jaką > rodzina dysponuje (celem społecznego współudziału w banku krwi - jest to > jednak fakultatywne i stanowić ma wyraz współdopowiedzialności i > solidarności, a nie warunek leczenia). > Dawcy specyficznych grup krwi są na liście stacji krwiodawstwa i > dostarczają swoją krew na życzenie szpitala. Rodzina nie musi w naszym > kraju tego organizować! > To, że "Pani Agnieszka Mruczynska-Gmurek czeka na telefon pod numerem > 604 947 367, lub 8705492" okazało się zwykłym klamstwem. Telefon 870 54 > 92 jest telefonem pisma "Murator" (zresztą telefon ten nie odpowiada), > a drugi, telefon komorkowy podłaczony jest do automatycznej sekretarki, > gdzie "Panienka" dosyć aroganckim jak na taką dramatyczną prośbę tonem > "uprzejmie dziękuje za troskę i pomoc", która "okazała się już > niepotrzebna", gdyż OD POCZĄTKU TAKA BYLA. > Przez takie zabawy i fałszywe alarmy niepoczytalni i nieodpowiedzialni > ich autorzy znieczulają nas na prawdziwe potrzeby społeczne i > potencjalnie przyczyniają się właśnie do spadku społecznej solidarności. > A może to po prostu siec telefonii komórkowej napędza sobie > klientów...??? > Telefon komórkowy Pani Agnieszki Mruczynskiej-Gmurek jest oczywiście > chroniony przez poufność "danych osobowych" - sprawdziłam!!! > Proponuje nie rozsyłać takich niesprawdzonych wiadomości (nawet jeśli > podany > jest nr telefonu), tylko najpierw samemu tam zadzwonić. > > dr nauk med. Maria Żerańska |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.