REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

# perzyńskiego

01.02.2017 18:36

"Powstaną nowe miejsca parkingowe...w rejonie skrzyżowania z ul. Magiera (ok. 28 stanowisk)"
Spojrzałem na projekt, w którym miejscu. Obecnie parkuje tam 36 samochodów (specjalnie policzyłem). Rozumiem, że to tak dla wygody mieszkańców ?
Ciekawe. W okolicy nadmiaru miejsc raczej nie ma. Dlaczego zatem nie zrobić tych dodatkowych 28 miejsc parkingowych po drugiej stronie ulicy, gdzie z jakichś przyczyn wycięte zostały prawie wszystkie drzewa i teraz praktycznie nie ma nic ?
Może ktoś z okolicznych mieszkańców mógłby mi wyjaśnić tą logikę, bo niestety nie byłem na konsultacjach.

# zbielan

01.02.2017 19:33

Jak słusznie ktoś skomentował to nie lewoskręt w Kochanowskiego jest problemem, tylko skręt z Rudnickiego w Maczka. Dlaczego ZDM sie tym nie zajmie. Ciekawe też jaka będzie organizacja ruchu na czas remontu, przełom 2017/18 brzmi słabo , zima pewnie zaskoczy drogowców i remont sie przeciągnie do maja

# Lucek

03.02.2017 12:17

Zajefajny jest też przystanek autobusowy na ul.Rudnickiego w kierunku centrum.Autobusik się zatrzymuje i wszyscy ładnie czekają pomimo iż dalej czeka na skrzyżowaniu Maczka zielone światło autobus blokuje przejazd.

REKLAMA

# tramwajarz

11.02.2017 10:03

Myślę, że to jest również czas i miejsce przemyślenia kwestii przystanku tramwajowego przy Perzyńskiego/Rudnickiego, bo go zdecydowanie brakuje, szczególnie dla dużej ilości pobliskich emerytów

# jesiotr

06.02.2018 16:40

Nadal nie ma remontu.

# ciekawski

22.02.2018 14:37

No właśnie, co z tym remontem ? Ktoś wie kiedy ma to ruszyć ?

REKLAMA

# fiodor

03.03.2018 11:20

Pierwotny wymieniany termin to przełom roku 2017 i 2018. W tej chwili już wiemy, że nierealny. W takim razie może najbliższe wakacje.

# Bronisław Moczkałowski

03.03.2018 11:22

Przed wyborami temat wróci
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą