REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

# perzyńskiego

01.02.2017 18:36

"Powstaną nowe miejsca parkingowe...w rejonie skrzyżowania z ul. Magiera (ok. 28 stanowisk)"
Spojrzałem na projekt, w którym miejscu. Obecnie parkuje tam 36 samochodów (specjalnie policzyłem). Rozumiem, że to tak dla wygody mieszkańców ?
Ciekawe. W okolicy nadmiaru miejsc raczej nie ma. Dlaczego zatem nie zrobić tych dodatkowych 28 miejsc parkingowych po drugiej stronie ulicy, gdzie z jakichś przyczyn wycięte zostały prawie wszystkie drzewa i teraz praktycznie nie ma nic ?
Może ktoś z okolicznych mieszkańców mógłby mi wyjaśnić tą logikę, bo niestety nie byłem na konsultacjach.

# zbielan

01.02.2017 19:33

Jak słusznie ktoś skomentował to nie lewoskręt w Kochanowskiego jest problemem, tylko skręt z Rudnickiego w Maczka. Dlaczego ZDM sie tym nie zajmie. Ciekawe też jaka będzie organizacja ruchu na czas remontu, przełom 2017/18 brzmi słabo , zima pewnie zaskoczy drogowców i remont sie przeciągnie do maja

# Lucek

03.02.2017 12:17

Zajefajny jest też przystanek autobusowy na ul.Rudnickiego w kierunku centrum.Autobusik się zatrzymuje i wszyscy ładnie czekają pomimo iż dalej czeka na skrzyżowaniu Maczka zielone światło autobus blokuje przejazd.

REKLAMA

# tramwajarz

11.02.2017 10:03

Myślę, że to jest również czas i miejsce przemyślenia kwestii przystanku tramwajowego przy Perzyńskiego/Rudnickiego, bo go zdecydowanie brakuje, szczególnie dla dużej ilości pobliskich emerytów

# jesiotr

06.02.2018 16:40

Nadal nie ma remontu.

# ciekawski

22.02.2018 14:37

No właśnie, co z tym remontem ? Ktoś wie kiedy ma to ruszyć ?

REKLAMA

# fiodor

03.03.2018 11:20

Pierwotny wymieniany termin to przełom roku 2017 i 2018. W tej chwili już wiemy, że nierealny. W takim razie może najbliższe wakacje.

# Bronisław Moczkałowski

03.03.2018 11:22

Przed wyborami temat wróci
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA