Forum › Bielany
# perzyńskiego 01.02.2017 18:36 |
|
"Powstaną nowe miejsca parkingowe...w rejonie skrzyżowania z ul. Magiera (ok. 28 stanowisk)"
Spojrzałem na projekt, w którym miejscu. Obecnie parkuje tam 36 samochodów (specjalnie policzyłem). Rozumiem, że to tak dla wygody mieszkańców ? Ciekawe. W okolicy nadmiaru miejsc raczej nie ma. Dlaczego zatem nie zrobić tych dodatkowych 28 miejsc parkingowych po drugiej stronie ulicy, gdzie z jakichś przyczyn wycięte zostały prawie wszystkie drzewa i teraz praktycznie nie ma nic ? Może ktoś z okolicznych mieszkańców mógłby mi wyjaśnić tą logikę, bo niestety nie byłem na konsultacjach. |
# zbielan 01.02.2017 19:33 |
|
Jak słusznie ktoś skomentował to nie lewoskręt w Kochanowskiego jest problemem, tylko skręt z Rudnickiego w Maczka. Dlaczego ZDM sie tym nie zajmie. Ciekawe też jaka będzie organizacja ruchu na czas remontu, przełom 2017/18 brzmi słabo , zima pewnie zaskoczy drogowców i remont sie przeciągnie do maja
|
# Lucek 03.02.2017 12:17 |
|
Zajefajny jest też przystanek autobusowy na ul.Rudnickiego w kierunku centrum.Autobusik się zatrzymuje i wszyscy ładnie czekają pomimo iż dalej czeka na skrzyżowaniu Maczka zielone światło autobus blokuje przejazd.
|
# tramwajarz 11.02.2017 10:03 |
|
Myślę, że to jest również czas i miejsce przemyślenia kwestii przystanku tramwajowego przy Perzyńskiego/Rudnickiego, bo go zdecydowanie brakuje, szczególnie dla dużej ilości pobliskich emerytów
|
# jesiotr 06.02.2018 16:40 |
|
Nadal nie ma remontu.
|
# ciekawski 22.02.2018 14:37 |
|
No właśnie, co z tym remontem ? Ktoś wie kiedy ma to ruszyć ?
|
# fiodor 03.03.2018 11:20 |
|
Pierwotny wymieniany termin to przełom roku 2017 i 2018. W tej chwili już wiemy, że nierealny. W takim razie może najbliższe wakacje.
|
# Bronisław Moczkałowski 03.03.2018 11:22 |
|
Przed wyborami temat wróci
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.