Forum › Bemowo
# Mi%u015B 19.11.2014 17:59 |
|
A jak posypie śniegiem i temperatura na zewnątrz spadnie poniżej zera to może w kwietniu. Tak czy inaczej cieszę się z tej inwestycji mając nadzieje na jej szybkie ukończenie.
|
# bemowianka 19.11.2014 21:19 |
|
Co do konsultacji 11 to ich raczej nie było a wszystkie znane mi głosy mówiły chórem "11 na Służewiec - ul. Prostą, Rondo ONZ i dalej Jana Pawła" Ciekawe kto zostanie burmistrzem i czy o to powalczy, bo konsultacji w sprawie 11 i 28 nie było. Plan przyniesiono w teczce i mamy się nim cieszyć ;-)
|
# peterson 20.11.2014 11:18 |
|
Czy ktos beknie z urzędasów za tą inwestycję? Pewnie jak zawsze nie. Inwestycja prawie ukończona? Stan robót na dzisiaj to jakieś max 70%. Tramwaje miały pojechać w listopadzie, a teraz w styczniu? W styczniu napiszą, że w maju bo zima sroga. Kolejny skandal i nieudolność. Nikt z urzędasów nie widzi, że ta firma nic nie robi!!! Ech szkoda gadać, ręce opadają...
|
# wqdwe 20.11.2014 13:10 |
|
Kiedy pojedzie to pojedzie. Dajcie sobie już spokój z tym "we wrześniu...potem "na jaseieni" albo że "w listpadzie"...teraz niby "w styczniu". W styczniu napiszecie że może na wiosnę. Z tego co pamiętam to miał już pojechać zaimą 6 lat temu. Planistami to my nie jesteśmy więc po co te deklaracje bez pokrycia?
|
# mari wawa 20.11.2014 18:49 |
|
Ciekawe kiedy były konsutacje nt 11 i 28 ? Nie bardzo wiem też kto tworzył trasę 11 oprócz 2 linii metra to chyba nie łączy nic więcej....
|
# dosc 24.11.2014 15:19 |
|
Ten kto pisał artykuł to na pewno nie był w miejscu prac. Wszystko rozwalone...może marzec lub kwiecień.
|
# dana 25.11.2014 13:11 |
|
czy jakiś tramwaj jadący od strony Koła będzie skręcał z Radiowej w lewo w kierunku Górczewskiej?
|
# dana 25.11.2014 13:15 |
|
czy któryś tramwaj jadący od strony Koła ul.Radiową będzie skręcał w lewo w stronę Górczewskiej?
|
# person 25.11.2014 13:16 |
|
Tak. Będą to tramwaje wszystkich linii jeśli na ciągu Powstańców Śląskich na Nowym Bemowie nastąpi awaria lub wypadek.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.