REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# rolnikowo22

21.10.2019 10:18

Hahaha, pani po 40. Ludzie to mają radar wieku w oczach rentgen chorób ludzi. Kiedyś jakieś baby się wydarły na młodego człowieka, wstał i okazało się, że był bez nogi, tylko tego nie było widać jak siedział. Momentalnie się zamknęły.

# tomeck

21.10.2019 12:42

Kiedyś w sklepie w kolejce za mną stanęła pani w ciąży. Kolejka krótka - przede mną jedna osoba. Panią zobaczyłem jak się odwróciłem, żeby pakować swoje zakupy. Chwilę potem usłyszałem jakiś dialog między kasjerką a ową ciężarną - jakie to czasy, że jej to ciężko z tym brzuchem, ale nikt jej nie ustępuje, bo ona liczy na to że ludzie sami od razu ją zobaczą i będą ustępować miejsca. No sory ale dla mnie to zwykła tępa dzida, której ciężko otworzyć paszczę i po prostu zapytać. Tym bardziej, że podobno brzuch ciężki ale na szpilkach po zakupy to jednak zapindala.
Tak samo w komunikacji - może po prostu czasem wystarczy zapytać, poprosić o ustąpienie miejsca. To nie boli. Moja żona, jak była w ciąży jak się czuła dobrze to normalnie stała w kolejkach czy w autobusie. jak się czuła gorzej to korzystała z kas pierwszeństwa czy wyznaczonych miejsc w autobusach/tramwajach. Nawet jak były zajęte to nie zdarzyło się aby ktoś nie ustąpił po zwykłym "czy mógłby pan/pani ustąpić?".

# słoik

21.10.2019 13:02

Chyba już naprawdę nie macie o czym pisać.

REKLAMA

jeremi

21.10.2019 17:14

Śmieszne ostatnio te artykuły. Staracie się robić chwytliwe nagłówki i szukać skandalu na siłę
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni