Forum › Warszawa
# andzrej 06.05.2020 13:50 |
|
I tak jest, w komunikacji jeździ więcej osób niż pisze na karteczkach przy drzwiach. Ludzie maja maseczki więc limit powinien zostać zniesiony. A mandaty powinny być i wyrzucanie z komunikacji miejskiej ludzi bez masek albo z maskami na szyi.
ps. kontroli nie ma (kanarów) więc sporo osób jeździ bez biletów oraz korzysta z opłacanej przez innych komunikacji. |
# bielanin 06.05.2020 20:58 |
|
Trzeba otworzyć bramki w metrze ,bowiem każdy dotyka do czytników i to jest żródło transmisji wirusa !!! Należy także uchylić drzwi w toaletach metra, tak aby można je otworzyć łokciem ,lub nogą . Może wreszcie władze Warszawy zaczną realnie walczyć z epidemią ????
|
# Craker 07.05.2020 08:05 |
|
Nie otwierać bramek w metrze bo będzie nim jeździło więcej zlodzieji czyli gapowiczów.
|
# Mati 07.05.2020 10:36 |
|
Jako kierowca przegubowego autobusu miejskiego stwierdzam, ze ten limit pasazerów 18 osob jest naprawde absurdem. Ja osobiscie nie wypraszam ludzi z autobusu jak jest tloczno bo wychodze z zalozenia ze jezeli ludziom nie przeszkadza gniezdzenie sie w takich warunkach to dlaczego ma mi to przeszkadzac, dla mnie najwazniejsze jest to aby ludzie nie przekraczali strefy wydzielonej i moge jechac dalej. Absurdem tez jest to ze musimy zatrzymywac sie na kazdym przystanku ktory jest na zadanie. Po godzinie 20 to nie juz najmniejszego sensu a ludzie i tak przyciskaja przyciski ze chca wysiasc na zadanie.
|
# ozonowanie 02.06.2020 00:31 |
|
Zwalczanie koronawirusa i innych widocznych i niewidocznych robali skutecznie znajdziesz tutaj https://prusator.pl
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.