REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

Uwaga na opiekunkę z okolic Zerznia/Wawra

Matyna W

10.01.2018 10:07

Odbierając córkę ze szkoły byłam świadkiem makabrycznego zachowania pani w starszym wieku w stosunku do małego chłopczyka, widuję tą kobietę, często w okolicy ulic Bronowska, Trakt Lubelski, Jeziorowa, Zerzeń, o różnych porach z różnymi dziećmi, wydaje mi się że odbiera dzieci z przedszkola i szkoły. Nie będę opisywać szczegółowo tego zdarzenia ale taka agresywna osoba nie powinna zajmować się dzieckiem. Pani ta ma bardzo donośny głos i idąc z dzieckiem przeklinała i to bardzo głośno, podeszłam do niej i zwróciłam uwagę, ale pani wpadła w furie i zaczęła jeszcze bardziej przeklinać i wyzywać.
Jest to kobieta około 60 lat o prostych, całkowicie siwych, długich włosach, około 170 wzrostu. pani ma nadwagę. Ubrana była w czerwoną kurtkę. Chłopczyk około dwu -letni. Bardzo proszę jeśli ktoś skojarzy tę kobietę i rodzinę u której ona pracuje proszę ostrzec matkę chłopczyka.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni