REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Uszczelnianie fundamentów pianą PUR

# Tadeusz6

22.03.2024 12:38

Czy pianka PUR to faktycznie metoda, która zapewnia pełną szczelność fundamentów i kto może pomóc w podjęciu decyzji o takim natrysku?

# malik66

26.03.2024 14:08

Sam kiedyś szukałem, jak skutecznie zabezpieczyć budynek przed utratą ciepła i przy tym, nie narażając się na wysokie koszta za rachunki. Fajnym trafem znalazłem się na stronie Podlaskiej firmy Izolacje Polaris. Ocieplają nie tylko poddasza ale także ściany, posadzki czy fundamenty - nie miałem pojęcia, że tak można! - dla domów jednorodzinnych jak i magazynów czy nawet chlewni. Moim zdaniem, najlepsza jest piana PUR, bo można stosować ją na różnych powierzchniach, w różnych warunkach klimatycznych i najważniejsze - nie należą do materiałów palnych. Nie zastanawiaj się dłużej tylko dzwoń do nich izolacjepolaris.pl/kontakt/ i bądź spokojny i zadowolony na długie lata ;)
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025