Forum › Warszawa
# Majk Najk 24.01.2020 11:30 |
|
Pomarańczowa alternatywa też była niepoważnym ruchem, który wyrósł w obliczu nadętego i niezmiernie poważnego systemu. A ostatnia walka z ruchami LGBT przypomina mi niestety retoryką najgorsze czasy komunizmu, tylko że tam potępiało się zaplutych karłów reakcji, bumelantów, kułaków itp. Być może pozostaje sobie robić tylko żarty.
|
# Kotek 24.01.2020 12:12 |
|
"W załączniku Buciak prezentuje przykładową ławkę z Kielc, pomalowaną nie w klasyczną tęczę, ale w sześć barw środowisk LGBT" - a jaka to jest klasyczna tęcza?
|
# czytać 24.01.2020 13:58 |
|
#Kotek napisał(a) 24.01.2020 12:12 Proponuję poczekać na jakąś ulewę i się przyjrzeć, ewentualnie przeczytać w Internecie, ilu kolorów ma tęcza."W załączniku Buciak prezentuje przykładową ławkę z Kielc, pomalowaną nie w klasyczną tęczę, ale w sześć barw środowisk LGBT" - a jaka to jest klasyczna tęcza? |
# Wiesia 24.01.2020 17:10 |
|
Potrzebne są ławki biało czerwone. Każdy Polak chętnie na nich odpocznie. Tęczowe mogą powodować odparzenia i niesmak. Ale widać o to chodzi, by drażnić Polaków. Niech pomalują Urząd Miasta w kolorowe paski.
|
# Buciak Druciak 27.01.2020 09:05 |
|
#Majk Najk napisał(a) 24.01.2020 11:30 Taaa... Bo retoryka wulgarnych homoparadenmarschów organizowanych przez tzw. środowiska LPGT niczego nie przypomina?Pomarańczowa alternatywa też była niepoważnym ruchem, który wyrósł w obliczu nadętego i niezmiernie poważnego systemu. A ostatnia walka z ruchami LGBT przypomina mi niestety retoryką najgorsze czasy komunizmu, tylko że tam potępiało się zaplutych karłów reakcji, bumelantów, kułaków itp. Być może pozostaje sobie robić tylko żarty. |
# iza 27.01.2020 09:31 |
|
problem nie jest z lgbt, tylko głupotą ludzką
|
# PKU 28.01.2020 08:04 |
|
O! I na taki projekt to ja zagłosuję! Obecnie w Warszawie nie da się chyba nic zrobić jeśli nie jest tęczowe. Dlatego łatwiej jest przekonać miasto do dowolnego pomysłu jeśli jest on "tęczowy". Pewnie metro byłoby szybciej budowane gdyby na powierzchni oznaczyć je tęczową linią. Może kolejnym projektem będzie tęczowa nawierzchnia na nowych ulicach (kolorowy asfalt jest technicznie wykonalny). Wtedy miasto zamiast wydawać kolejne pieniądze na bzdury typu "tramwaj różnorodności" zajęłoby się tym co trzeba.
Jak będę jeździł po równych drogach to jest mi obojętne czy będą czarne czy kolorowe. (wpis jest odrobinę prześmiewczy - proszę się nie czepiać ;) |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.