Forum › Bemowo
# Pan M 16.09.2022 17:59 |
|
Sensacja jak z "Kobry" albo innego "Detektywa". A może to zwykła przykrywka kompromitacji niezłomnych samorządowców, obrońców linii 171 i 190? Tak jak przypuszczałem są tylko symboliczne kursy wariantowe, a "bemowscy celebryci" dali się ograć jak frajerzy. Formalnie linie są przywrócone, ale tylko po to aby wygasić na nich popyt. Ostrzegałem i apelowałem o inne stanowisko w tej sprawie. Ale granie na siebie było ważniejsze ...
|
# Rdzenny od maja 17.09.2022 09:56 |
|
Chciała dołożyć do tych 10 milionów co brakuje na szkołę przy Batalionów
|
# Rychu 18.09.2022 17:01 |
|
#Pan M napisał(a) 16.09.2022 17:59 Jesteś strasznie sfrustrowany.Sensacja jak z "Kobry" albo innego "Detektywa". A może to zwykła przykrywka kompromitacji niezłomnych samorządowców, obrońców linii 171 i 190? Tak jak przypuszczałem są tylko symboliczne kursy wariantowe, a "bemowscy celebryci" dali się ograć jak frajerzy. Formalnie linie są przywrócone, ale tylko po to aby wygasić na nich popyt. Ostrzegałem i apelowałem o inne stanowisko w tej sprawie. Ale granie na siebie było ważniejsze ... |
# urzędasy do pracy 20.09.2022 10:07 |
|
W normalnej firmie jej szef wyleciałby z hukiem z roobty za brak zapewnienia bezpiecznego systemu realizacji przelewów.
|
# rotus 05.10.2022 07:40 |
|
A może te pieniądze jej się po prostu należały?
|
# Xrtyujh 15.03.2024 18:29 |
|
I jak się skończyła ta sprawa?
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.