REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Urodziny

Kottee

25.11.2021 10:29

Cześć, za dwa miesiące moja mama obchodzi 55 urodziny i chciałbym z tej okazji zorganizować jej przyjęcie. Chciałbym skorzystać z usług firmy cateringowej, której zadaniem byłoby przygotowanie, dostarczenie oraz podanie dwudaniowego posiłku wraz z deserem i napojami. Moja znajoma w lecie organizowała urodziny swojej mamy i korzystała z usług firmy cateringowej Smaki Miasta i bardzo sobie chwali jedzenie przygotowane przez tą firmę, jak i to, że catering dotarł na czas oraz obsługę gości.Czy ktoś z Was korzystał już z usług tej firmy i mógłby podzielić się swoimi spostrzeżeniami?

# woźny

23.03.2023 10:23

Jest to niewątpliwie bardzo ważna sprawa i ja jeszcze chcę powiedzieć, że mnie również bardzo interesowało to jak wybrać prezent na 80 urodziny. Na całe szczęście bardzo fajnie o tym napisano w https://mojejaslo.pl/jaki-wybrac-prezent-na-80-urodziny/ więc ja również polecam każdemu aby zapoznał się z tym materiałem.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl