REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# Górcowy

07.08.2020 21:20

Jest lato, więc musi być gorąco. Takie są odwieczne prawa natury, a normalni ludzie o tym wiedzą. Mimo to Rządowe Centrum Bezpieczeństwa daje nam światłe rady w stylu "Przeżyj życie należycie", "W upały nie zakładaj kożucha" albo "Zimą noś czapkę".

# qvertz

08.08.2020 09:21

Dopiero teraz zaczęły się normalne dni letnie z temperaturą, która była oczekiwana przynajmniej od początku lipca. Z normalności uczyniono jakiś "kataklizm", który o dziwo spada na większość narodów Europy przynajmniej na dwa miesiące każdego roku. Takie dni, z temp. około 30 st. Celsjusza występują często w większości krajów Europy latem i nie ma co narzekać. Gdyby jednak temp. przekraczała przez wiele dni 40 st. C w cieniu, to dopiero wtedy można by było to uznać za anomalię klimatyczną. Na pocieszenie, po 15 sierpnia z reguły temperatura spada i upał odchodzi w niepamięć, do następnego lata.

# Crt

09.08.2020 03:35

Lewacy obstawili ciepłe posadki i będą ostrzegać ludzi o tym że latem jest ciepło a nocą ciemno.

REKLAMA

# Górcowy

09.08.2020 21:41

#Crt napisał(a) 09.08.2020 03:35
Lewacy obstawili ciepłe posadki i będą ostrzegać ludzi o tym że latem jest ciepło a nocą ciemno.
To chyba jest potrzebne - myślę w tym momencie o tych cymbałach (wielu z nich to byli Warszawiacy), którzy kilka lat temu na drodze do Morskiego Oka wpadli w histerię, bo nikt w ich dwudziestokilkuletnim życiu nie powiedział im, że w górach w nocy jest ciemno.

# młody

23.08.2020 19:02

UWAGA NA STRONE premiumoferty.pl
Opiszę współpracę z ową firmą a wnioski niech każdy wyciągnie sam.
Znalazłem na internecie wyjątkowo dobrą ofertę wynajmu kawalerki. Dzwonię pod podany nr telefonu i odbiera pan z wyżej wymienionej agencji. Oczywiście mieszkanie aktualne można oglądać ALE trzeba wykupić pośrednictwo firmy (230zł). Sposób zapłaty jak i sama aktywacja konta na tej stronie od razu wydają się podejrzane ale spróbowałem, w końcu świetna oferta mieszkania.
Po wykupieniu usługi zaczęła się zabawa...
-ciężko się dodzwonić pod podany numer czyli +48 786 835 694
-numery niby do właścicieli, które znajdują się w ofertach nie odpowiadają a jeśli już ktoś odebrał to były to osoby, które twierdziły, że nie mają żadnych mieszkań i były zdziwione skąd mam ich numer telefonu
-dodzwoniłem się w końcu do pana prowadzącego biuro, stwierdził że oczywiście umówi mnie z właścicielem mieszkania na oglądanie na którym nikt się nie zjawił, a w dniu spotkania nie dało się dodzwonić do przedstawiciela firmy
-zdenerwowany już dzwonię aby wyjaśnić sytuację, przedstawiciel udaje zdziwionego jak to właściciel nie spotkał się ani nie skontaktował ze mną w tym dniu, obiecał że wszystko wyjaśni i oddzwoni, nic nie zostało wyjaśnione, żadnego kontaktu zwrotnego nie było.
Oto numery pod którymi dodzwonimy się do pana z tej firmy, które widnieją pod różnymi pseudonimami na wielu stronach z ogłoszeniami mieszkań:
-668 497 612
-786 850 784
-786 871 147
-786 873 885
-530 750 087
Przestrzegam przed współpracą, nie polecam firmy, większość ofert w przedziale cenowym 900-1500zł miesięcznie za mieszkanie to niestety oferty tej firmy.
Stracone pieniądze...

# Tomek931

24.06.2021 11:47

Z roku na rok upały są coraz bardziej dotkliwe. Współczuję tym, którzy mieszkają na poddaszach i nie mają https://www.duer.pl/klimatyzacja/warszawa/. Na zachodzie klimatyzacja to standard, w polsce trzeba poczekać jeszcze kilka lat i pewnie też to się zmieni.

REKLAMA

ewenk

28.06.2021 11:32

Jeśli brykacie się z upałami, to myślę, że wiatrak sufitowy https://www.clatronic.pl/wentylatory/ świetnie u was się sprawdzi, sama go posiadam od jakiegoś czasu i jestem mega zadowolona. Według mnie takie wiatraki są bardzo fajną opcją i do tego prostą.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025