REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Ulotkowy śmietnik.

# kornik

28.12.2004 18:19

Przeczytałem w ostatnim wydaniu Echa, jak to nasi pocztowi doręczyciele są zawaleni dostarczaniem do naszych skrytek, zamiast listów ogromnej ilości makulatury, która w większości ląduje jak nie na podłodze to na skrzynce, zaśmicając nasze klatki, (brak kulrury mieskańców) obok wiszą kosze na śmieci.
Ale jest na to sposób, wystarczy w swoim urzędzie pocztowym złożyć DRUK z prośbą o nie dostarczanie do skrytki druków BEZ ADRESOWYCH, ja tak zrobiłem i mam święty spokój z ulotkowym śmietnikiem, wśród którego może zawieruszyć się np list na który czekam.

# Rysio.Ochucki

28.12.2004 21:40

Doprawdy??? Moja żona też złożyła i co??? I ciągle dostaje te ponadwymiarowe dziadostwo (formatu A3 badziewie którego przecież ulotkarz nie przepchnie przez skrzynkę)
Ale jak mnie kiedyś zbierze to się wybiorę kiedyś do Urzędu i zrobię tam taki dym że i dyrektorstwo z Grochowskiej sortowni Poczty nie pomoże... grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

# kornik

29.12.2004 14:36

#Rysio.Ochucki-
Masz rację ja miałem ten sam problem w momencie gdy zmienił się u nas listonosz, przepraszam doręczyciel, też musiałem aż dwa razy zwracać im na poczcie uwagę ale poskutkowało i znowu spokój do następnej zmiany doręczycieli.
pozdrawiam

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni