REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

# Madia

06.11.2015 11:07

I to mi się podoa

# ww1

06.11.2015 11:29

wydaje mi się, że ten chodnik jest w gestii miasta a nie spółdzielni

# trolejbus

06.11.2015 13:57

Jak by pan Przemysław B był zorientowany to by wiedział, że Miasto Stołeczne Warszawa definitywnie w inwestycjach miejskich odszedł od kostki.

REKLAMA

# janGarlik

07.11.2015 09:24

Dość ładna ulica jak na blokowisko z daleka od centrum.To zasługa dużych drzew.Porządny ułożony chodnik z płyt 40x40 cm -to jest to.Naprawdę miło się tam teraz przejść.Może w przyszłości ławeczki z oparciem(pod warunkiem ,ż nie będzie na nich chlania i awantur)

# vleee

11.11.2015 19:42

A czym wy sie tak zachwycacie, że 25 metrów chodnika wymienili ? Dodatkowo nawet poziomu nie zrównali ze starym. Gdyby cały wymienili aż do chodeckiej i na łojewskiej to rozumiem ale pisać artykuł w gazecie że 25 czy 30 metrów płyt chodnikowych zrobili ?! Żenada. Ja bym raczej zapytał dlaczego dzielnicy nie stać żeby wymienić cały stary chodnik wzdłuż chodeckiej i łojewskiej, który leży tam najpewniej od lat 70.
Poza tym nie rozumiem zafascynowania kostką brukową. Wszystkie ścieżki rowerowe były kiedyś wykładane kostką a teraz się ją zrywa i leje asfalt. I tak wykonawca 2 razy zarabia (czytaj podatnicy 2 razy płaca za sciezki rowerowe).
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą