Forum › Targówek
# Madia 06.11.2015 11:07 |
|
I to mi się podoa
|
# ww1 06.11.2015 11:29 |
|
wydaje mi się, że ten chodnik jest w gestii miasta a nie spółdzielni
|
# trolejbus 06.11.2015 13:57 |
|
Jak by pan Przemysław B był zorientowany to by wiedział, że Miasto Stołeczne Warszawa definitywnie w inwestycjach miejskich odszedł od kostki.
|
# janGarlik 07.11.2015 09:24 |
|
Dość ładna ulica jak na blokowisko z daleka od centrum.To zasługa dużych drzew.Porządny ułożony chodnik z płyt 40x40 cm -to jest to.Naprawdę miło się tam teraz przejść.Może w przyszłości ławeczki z oparciem(pod warunkiem ,ż nie będzie na nich chlania i awantur)
|
# vleee 11.11.2015 19:42 |
|
A czym wy sie tak zachwycacie, że 25 metrów chodnika wymienili ? Dodatkowo nawet poziomu nie zrównali ze starym. Gdyby cały wymienili aż do chodeckiej i na łojewskiej to rozumiem ale pisać artykuł w gazecie że 25 czy 30 metrów płyt chodnikowych zrobili ?! Żenada. Ja bym raczej zapytał dlaczego dzielnicy nie stać żeby wymienić cały stary chodnik wzdłuż chodeckiej i łojewskiej, który leży tam najpewniej od lat 70.
Poza tym nie rozumiem zafascynowania kostką brukową. Wszystkie ścieżki rowerowe były kiedyś wykładane kostką a teraz się ją zrywa i leje asfalt. I tak wykonawca 2 razy zarabia (czytaj podatnicy 2 razy płaca za sciezki rowerowe). |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.