REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Typowanie meczy Bet4Win

Vivitek321

03.04.2017 07:53

Witam ;)
Chciałam Was zapytać czy typujecie mecze oraz ogólnie z jakiego serwisu korzystacie i czy znacie może właśnie ten?

NovikM4

03.04.2017 08:10

Jak najbardziej wtedy rozrywka jest bardziej interesująca i podnosi lekko adrenalinkę :) Co do serwisu oczywiście znam Bet4Win i z niego korzystam przede wszystkim. Można powiedzieć, że jest kompletny pod każdym względem od wykonania po świetne analizy meczów i bardzo pomocną aplikację. Z pakietem Gold widziałeś pewnie ile dają dodatkowych możliwości które na prawdę fajnie pozwalają zarobić :)

# Ordek552

05.04.2017 23:26

No zgadzam się co do bet4win na ten moment to najlepsze takie miejsce do typowania meczów w naszym raju. Co do trafności to mają ją bardzo wysoka można zobaczyć nawet na ich stronie. Już dawno ie było tak żebym na koniec miesiąca nie był na plus

REKLAMA

# Koldi884

07.04.2017 15:23

Ja zazwyczaj jak mam tylko czas, wiadomo że nie na jakieś ogromne stawki jednak w bet4win staram się działać. Przede wszystkim mam pewność co do jakości porad, szeroki wybór i też szerokie typowanie meczów nawet live przez aplikację.

# Czepic33

11.04.2017 07:36

No dokładnie jak większość z Nas :) Wtedy na prawdę dużo lepiej ogląda się mecz :) Ogólnie co do Bet4win mam same dobre skojarzenia, dlatego że tutaj już całkiem sporo udalo sie wygrać i też dla potwierdzenia można zobaczy ć na ich stronie czy facebooku kupony. Mają po prostu fajną ofertę pakietu w dość dobrej cenie.

# TomaszMajek

07.05.2017 09:32

Zgadzam się z poprzednikami widzę, że sporo osób z forum jest zainteresowanych tematem :) No ale jak jest taka możliwość to na prawdę szkoda nie skorzystać, szczególnie że można sobie też przez cały rok nawet fajną sumkę zgromadzić z ich pomocą i małym wkładem tak na prawdę.

REKLAMA

# EmilKAzk

16.05.2017 15:57

Ja wlasnie dopiero zaczynam moja przygote z typowaniem meczy, wiec dzieki wielkie za pomoc na pewno postaram sie skorzystac z ich pomocy i jak cos dam znac jak mi idzie. Pozdrawiam ;)

# DanielBrzostak

22.05.2017 08:14

Ogólnie jest na prawdę spoko. Warto zainteresowac się tematem tego względu, że radzą sobie coraz lepiej , a my klienci mamy coraz to lepsze zyski. Mozna to zaobserwowac juz na samej stronie gdzie są właśnie dane podzielone ze względu na daną mozliwość typowania lub facebooku. Moim zdaniem warto o tym jak najbardziej pomysleć

# Nemicz1221

23.05.2017 08:33

Zdecydowanie to najlepsza i najpewniejsza forma zarabiania na typowaniu wyników meczowych. Rzadko kiedy jest aż tak wysoki wskaźnik trafień można znaleźć w serwisie. Tutaj na prawdę widać że idzie to w dobra stronę :)

REKLAMA

Marek5

07.07.2017 17:34

Polecam stronę na ten temat: http://obstawiamyrazem.pl/co-obstawiac-u-bukmachera/. Na pewno przyda się każdej początkującej osobie. Jednak radzę wszystkim sprawdzac, czy bukmacher działa legalnie.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni