Forum › Warszawa
Typowanie meczy Bet4Win
Vivitek321 03.04.2017 07:53 |
|
Witam ;)
Chciałam Was zapytać czy typujecie mecze oraz ogólnie z jakiego serwisu korzystacie i czy znacie może właśnie ten? |
NovikM4 03.04.2017 08:10 |
|
Jak najbardziej wtedy rozrywka jest bardziej interesująca i podnosi lekko adrenalinkę :) Co do serwisu oczywiście znam Bet4Win i z niego korzystam przede wszystkim. Można powiedzieć, że jest kompletny pod każdym względem od wykonania po świetne analizy meczów i bardzo pomocną aplikację. Z pakietem Gold widziałeś pewnie ile dają dodatkowych możliwości które na prawdę fajnie pozwalają zarobić :)
|
# Ordek552 05.04.2017 23:26 |
|
No zgadzam się co do bet4win na ten moment to najlepsze takie miejsce do typowania meczów w naszym raju. Co do trafności to mają ją bardzo wysoka można zobaczyć nawet na ich stronie. Już dawno ie było tak żebym na koniec miesiąca nie był na plus
|
# Koldi884 07.04.2017 15:23 |
|
Ja zazwyczaj jak mam tylko czas, wiadomo że nie na jakieś ogromne stawki jednak w bet4win staram się działać. Przede wszystkim mam pewność co do jakości porad, szeroki wybór i też szerokie typowanie meczów nawet live przez aplikację.
|
# Czepic33 11.04.2017 07:36 |
|
No dokładnie jak większość z Nas :) Wtedy na prawdę dużo lepiej ogląda się mecz :) Ogólnie co do Bet4win mam same dobre skojarzenia, dlatego że tutaj już całkiem sporo udalo sie wygrać i też dla potwierdzenia można zobaczy ć na ich stronie czy facebooku kupony. Mają po prostu fajną ofertę pakietu w dość dobrej cenie.
|
# TomaszMajek 07.05.2017 09:32 |
|
Zgadzam się z poprzednikami widzę, że sporo osób z forum jest zainteresowanych tematem :) No ale jak jest taka możliwość to na prawdę szkoda nie skorzystać, szczególnie że można sobie też przez cały rok nawet fajną sumkę zgromadzić z ich pomocą i małym wkładem tak na prawdę.
|
# EmilKAzk 16.05.2017 15:57 |
|
Ja wlasnie dopiero zaczynam moja przygote z typowaniem meczy, wiec dzieki wielkie za pomoc na pewno postaram sie skorzystac z ich pomocy i jak cos dam znac jak mi idzie. Pozdrawiam ;)
|
# DanielBrzostak 22.05.2017 08:14 |
|
Ogólnie jest na prawdę spoko. Warto zainteresowac się tematem tego względu, że radzą sobie coraz lepiej , a my klienci mamy coraz to lepsze zyski. Mozna to zaobserwowac juz na samej stronie gdzie są właśnie dane podzielone ze względu na daną mozliwość typowania lub facebooku. Moim zdaniem warto o tym jak najbardziej pomysleć
|
# Nemicz1221 23.05.2017 08:33 |
|
Zdecydowanie to najlepsza i najpewniejsza forma zarabiania na typowaniu wyników meczowych. Rzadko kiedy jest aż tak wysoki wskaźnik trafień można znaleźć w serwisie. Tutaj na prawdę widać że idzie to w dobra stronę :)
|
Marek5 07.07.2017 17:34 |
|
Polecam stronę na ten temat: http://obstawiamyrazem.pl/co-obstawiac-u-bukmachera/. Na pewno przyda się każdej początkującej osobie. Jednak radzę wszystkim sprawdzac, czy bukmacher działa legalnie.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.