REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

# polio

25.09.2014 08:40

Nie jestem rzecznikiem ZDM, a jestem zadowolony. Powinni jeszcze osłupkować trawniki, żeby ukrócić wjeżdżanie na chodnik. Jak ktoś chce mieć miejsce parkingowe niech je sobie kupi.

# pieszy

25.09.2014 10:13

"Czyli wyszło jak zwykle -sami niezadowoleni."
Widać auto chyba samochodziarz. Jako pieszy też jestem bardzo zadowolony. z niecierpliwością czekam na wygrodzenie trawników. Dziwi ton artykułu broniący kierowców. Wstyd redakcjo.

# mnietek

25.09.2014 14:35

Ja tez jestem zadowolony. I tak juz chyba 80% powierzchni w tym miescie jest zastawionych samochodami. Dowalic takie kary za nielegalne parkowanie ze ludzie wreszcie zaczna ten zlom sprzedawac i problem braku miejsc do parkowania sie sam rozwiaze.

REKLAMA

# Maro

25.09.2014 15:50

Dokładnie A Przechodniom wchodzącym na ulice, chodzących przez parking lub między miejscami postojowy. Chodzącym po trawniku po 200 godzin. Prac społecznych. Uczciwość to uczciwość

# mieszkanka bloku

25.09.2014 18:50

Nie wszędzie ten pomysł się sprawdza. Widziałam jak na Chodeckiej 10 nie mogło podjechać pogotowie, ponieważ stał wielki samochód MPO, a pogotowie nie miało jak się przecisnąć. To samo było kiedyś ze Strażą Pożarną, jest wąska przestrzeń miedzy wejściem na klatkę, a słupkami. Natomiast osoby niepełnosprawne, podjeżdżały autem pod klatkę z zakupami i odprowadzały samochód na parking do którego było 50m. Teraz żeby odstawić auto, trzeba się cofnąć do Suwalskiej, skręcić w Chodecką, potem w Kondratowicza, dojechać do Ratusza, skręcić znowu w Kondratowicza i dopiero później w uliczkę przy Banku i JUŻ jest parking..!!! Czy takie słupki powinny być aż takim utrudnieniem dla tych którzy płacą za parking żeby nie stawiać pod domem i byle gdzie?

# vito

28.09.2014 05:58

NIE znam nikogo,oprocz parkujacych gdzie popadnie,kto bylby niezadowolony.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

REKLAMA

REKLAMA

Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy