Forum › Legionowo i Jabłonna
trasa przez legionowo
# ezd 25.10.2005 17:13 |
|
ciesze sie ze ma byc poszerzona zegrzynska, ale czy rzezcywiscie taka trase nalezy przeprowadzic przez srodek miasta? przeciez tam są domu i firmy, kupe kasy musieliby wydac zeby wykupic te tereny, nie ma innych planów na obwodnice? obwodnica jablonny raczej omija ja z boku (choc sa plotki ze to polozenie wynika z inwestycji carrefoura przy modlinskiej). co myslicie?
|
# Marian 26.10.2005 09:19 |
|
Raczej odwrotnie. Carrefour kupił ziemie znając plany przebigu obwodnicy.
|
# ala 26.10.2005 15:31 |
|
ja się cieszę z rozbudowy zegrzyńskiej. Moze wreszcie skoncza sie korki rano. najwyższy czas!poza tym przynajmniej wyremontują wiadukt, a firmy będą musiały przenieśc sie do centrum, ktore jak na 80tysieczne miasto jest ubogie pod wzgledem handlowym
|
# magda 26.10.2005 15:33 |
|
Weź pod uwage, że handel to raczej przysiadzie jak otworza Carrefoura. Sądze, że właściciele firm juz dziś rozmwiają z Carrefourem żeby miec tam swoje sklepy. Hipermarket zatrzęsie lokalnym rynkiem, a efekty są na razie nieprzewidywalne.
|
# ala 26.10.2005 17:31 |
|
na otwarciu C. straci najbardziej kaufland, albert, globi itd. jesli w carrefourze nie bedzie centrum handlowego takiego jak na targówku, czyli tez innych sklepów poza supermarketem legionowscy handlarze niewiele stracą. sama nie wiem co gorsze... i tak w weeknd wielka częśc ludzi odpływa z legionowa i buszuja po hipermaketach, jak bedzie C. przynjamniej zostaną na miejscu... ale z drugiej strony dla loklanego handlu może byc to porażka...
|
# zainteresowany 29.11.2005 13:20 |
|
A gdzie dokładnie będzie ten Carrefour?
|
# Adrian 02.12.2005 16:36 |
|
przy planowanej obwodnicy, niedaleko Kauflandu
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.