Forum › Białołęka
tragiczny park henrykowski
# xanax 16.03.2009 16:03 |
|
Ostatnio byłem przy parku henrykowskim. Oczywiście był zamknięty bo jeszcze nie jest skończony! Kupa kasy poszła na ten park a jest brzydki, łysy i w beznadziejnym miejscu daleko dla ludzi za blisko Modlińskiej. Dziękujemy sprzedajna platformo i nibylewico!!!
|
# nicky 16.03.2009 18:26 |
|
Przechodzę codzinnie i jestem innego zdania. Kasy poszło dużo, ale zaczyna to wyglądać coraz ładniej. Niestety zlikwidowali skrót przez park. Przy przejściu dla pieszych na Modlińskiej była furtka i szło się do szkoły skrótem przez park. Zauważyłem ostatnio, że furtki nie ma. Szkoda - niestety nie pomyśleli. A przecież przew. rady chodził tędy do szkoły
|
# przystankowicz 16.03.2009 19:41 |
|
Może i chodził . Może i myślał. Może się interesowal. Może ,że to głęboko ma....Może ,że to taka szkoła ?
|
# cobra22 16.03.2009 20:36 |
|
To park będzie ogrodzony?Może jeszcze sprzedawane będą bilety wstępu, jak w Tatrzańskim Parku Narodowym.
|
# Tarchominczyki;;;) 16.03.2009 20:59 |
|
cobra widzę że jeszcze tam nie dopełzłaś:P
|
# cobra22 16.03.2009 22:26 |
|
Czekam na otwarcie!
|
# Ateo 17.03.2009 16:17 |
|
o to będzie ksiądz i poświęci ten park ,aby emeryci i dzieci nie czytali Faktów i Mitów. Oczywiście weźmie kasę z dzielnicy za wskazanie właściwego miejsca opatrzności
|
# paragraf 19.03.2009 08:27 |
|
Park ładny ale będą tam przychodzili pijaki - gdyż jak tam wypoczywać przt tych decybelach. Nie pomyśleli o ekranach na których wiłyby się rośliny a byłoby ciszej. Ale na poświęcenie parku to forsę mają
|
# NN 22.04.2009 11:24 |
|
Przecież to nie jest już żaden park, lecz plac zabaw! Składa się głównie z betonowych i asfaltowych alejek i placyków oraz metalowych rurek pracowicie wkopanych tu i ówdzie. Ruina zieleni i choćby minimum założeń parkowych. Zgroza, zgroza... i zupełna ignoracja projektanta.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.