Forum › Bielany
# hgfd 22.09.2021 16:54 |
|
Interesująca treść wnosząca wiele nowej wiedzy https://spcg.pl
|
# Lucek 25.09.2021 10:58 |
|
A szpital Bielański dalej bez lądowiska dla helikopterów . WSTYD.
|
# Jacek1 04.10.2021 10:44 |
|
#Lucek napisał(a) 25.09.2021 10:58 Szpital Bielański miał lądowisko, ale zamienił na płatny parking. Biznes is biznes.A szpital Bielański dalej bez lądowiska dla helikopterów . WSTYD. |
# Jacek1 04.10.2021 10:50 |
|
Pechowa ta strzelnica, albo coś z nią nie tak. Czytałem już chyba o 3 samobójstwach i 2 wypadkach.
Jak byłem na strzelnicy po prawej stronie Wisły to tam przy każdym stanowisku stał instruktor. Ciężko było by sobie w łeb strzelić bo pilnował co kto robi z bronią i lufa zawsze w kierunku tarczy. Oczywiście można nie upilnować, ale ta kontrola i nadzór odstrasza potencjalnych samobójców. |
# op-us 07.10.2021 13:32 |
|
#Jacek1 napisał(a) 04.10.2021 10:50 Albowiem "kontrola" najwyższa formą zaufania. Nie bredź.Pechowa ta strzelnica, albo coś z nią nie tak. Czytałem już chyba o 3 samobójstwach i 2 wypadkach. Jak byłem na strzelnicy po prawej stronie Wisły to tam przy każdym stanowisku stał instruktor. Ciężko było by sobie w łeb strzelić bo pilnował co kto robi z bronią i lufa zawsze w kierunku tarczy. Oczywiście można nie upilnować, ale ta kontrola i nadzór odstrasza potencjalnych samobójców. |
# KUTASIARZ 17.10.2021 00:24 |
|
Czy murawa została uszkodzona w wyniku lądowania maszyny latającej?
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.