Forum › Białołęka
# Kaziu 16.10.2015 23:56 |
|
No takim lalkom to bym się nawet dał zlać ...
|
# Piotr Jan 18.10.2015 00:59 |
|
Świetnie dziewczyny z BJK. Widać, ze Wam się chce i działacie nie patrząc na opcje polityczne, dla mieszkańców, głównie mieszkanek. Tak jak to powinni robić samorządowcy. Z DALA OD POLITYKI. Brawo. Byle tak dalej. To juz kolejna inicjatywa w tym roku i mysle ze nie ostatnia.
|
# Aga 12 19.10.2015 11:37 |
|
Skompromitowana incjatywa gdyz jest w nią zaangażowany burmistrz uzurpator i przewodniczaca co nie zwołuje sesji bo sie boje ze bedzie odwołana... Nie przyjdę na to!
|
# Tadzika 19.10.2015 11:38 |
|
#Aga 12 napisał(a) 19.10.2015 11:37 Skompromitowana incjatywa gdyz jest w nią zaangażowany burmistrz uzurpator i przewodniczaca co nie zwołuje sesji bo sie boje ze bedzie odwołana... Nie przyjdę na to! Masz racje trzeba ich bojkotować bo łamią demokracje!!! |
# Magda z psem 19.10.2015 11:41 |
|
Cała ta Bialoleka jest kobieta to partyjne kobiety z PO, ktore tak sie promują! Kłamstwo zdemaskowane! Nie dziękuje! 25 października was odstawimy na śmietnik historii!
|
# marlena 19.10.2015 14:18 |
|
i co z tego, że z PO? byłam kilka razy na zajęciach i nigdy nie było nawet wzmianki na temat polityki. Dajcie dziewczynom spokój! robią dużo dobrego dla kobiet z dzielnicy. a 25 wybierajcie jak chcecie, nic nam do tego!
|
# Jowita S 19.10.2015 14:54 |
|
dokładnie, popieram Marlenę, ja też byłam na dwóch eventach Białołęka jest kobietą i ani razu nie słyszałam, żeby te dziewczyny opowiadały, że są z PO, czy agitowały do głosowania na tą partię. Robią wiele dobrego dla mieszkanek naszej dzielnicy i spróbujmy to docenić. Brawo dziewczyny.
|
# Paula 19.10.2015 15:04 |
|
gdzie się promują? promują zapisy i same zajęcia. nie widzę żadnych nazwisk, lansu, chwalenia samych siebie! Co z tego, że są w jakiejś partii skoro regularnie działają na rzecz mieszkanek?! Ludzie, popadacie w jakąś chorą paranoję... ja przyjdę! zapisałam się z koleżankami na 27!
|
# Kaziu 19.10.2015 23:28 |
|
Ojej ,ojej - chyba jakiś regionalny organ FEMINIZMU SIĘ ODEZWAŁ.
Dziewczyny przecież chodzi o wasze bezpieczeństwo a nie znowu ta piep... politykę. To nie ten temat ... Ja też się przebiorę za kobietę i chętnie sobie poćwiczę z dziewczynami. |
# JOLA M 20.10.2015 12:31 |
|
BRAWO DZIEWCZYNY, CHCIAŁAM SIĘ ZAPISAĆ, ALE JUŻ NIE MA MIEJSC. A WIDZĘ, ŻE ROZSZERZYŁYŚCIE OFERTĘ NA DWA DNI. ALEŻ ZAINTERESOWANIE. MUSZE BYĆ CZUJNA PRZED NASTĘPNYMI EVENTAMI :) POZDRAWIAM
|
# kaśka 20.10.2015 12:34 |
|
ja się nie załapałam tym razem :( napisałam do organizatorów, żeby powtórzyli edycję zajęć z samoobrony dla kobiet, bo są nam potrzebne! i dostępne dla wszystkich, bo bezpłatne!
|
# Dorota B 21.10.2015 11:34 |
|
Już nie mogę się doczekac spotkania. Jestem pod wielkim wrażeniem zaangażowania tych dziewczyn. Pozdrawiam
|
# Magdusia 23.10.2015 12:42 |
|
Bardzo się cieszę, że juz niedługo spotkanie organizowane przez super dziewczyny z Białołeki. Do zobaczenia :)
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.