# chybaty 08.03.2013 21:33 |
|
No i może w końcu ktoś z innego podwórka zrobi tu porzadek. Wcale się nie dziwię, że Poczesny kręci nosem.. Woli kolegę z podwórka, niż osobę która tchnie nowe życie w dzielnicę.
W ogóle to wygląda na próby zatarcia zniechęcenia do władz na Targówku. Myślą, że jak wsadzą kogoś nowego na rok przed wyborami to ludzie zapomną o tym co było wcześniej. Oby nie zapomnieli. |
# zębaty 09.03.2013 01:05 |
|
Mencina to zupełna porażka. Skompromitował się na Ursynowie i w wielu innych sytuacjach, a teraz cała banda z otoczenia HGW próbuje go a przekór radnym z PO wciskać go przy każdej zmianie władz w dzielnicach. Burmistrzem powinien być ktoś młody z Targówka i to nie koniecznie z PO.
|
# POdatnik 09.03.2013 07:51 |
|
Zero dyskusji o kwalifikacjach,umiejętnościach i dokonaniach kandydata tylko kwestia rozgrywek frakcyjnych!!!Cała Warszawa pod rządami HGW...;-)
|
# janka lanka 09.03.2013 08:41 |
|
ważne żeby był z PO a czy jest czysty, mądry i kompetentny -oczywiście bo z PO czysta kpina ,nawet za komuny, nie było takiej bezczelności w dobieraniu i działaniu wodzów!!!
|
# KaKa 09.03.2013 10:01 |
|
jeśli nie p. Mencina, to może ja ? znam Targówek, jestem mądry, nie należę do żadnej partii, umiem rządzić i zarządzać, niby do PO mógłbym się zapisać, ale nie chcę, zaakceptuję minimalne wynagrodzenie, będę pracował nawet i 20 godzin dziennie, reszta do ustalenia ...
|
# Anna Sz. Mokotów 10.03.2013 09:26 |
|
Witaj #Kaka, bardzo podoba mi się twój pomysł! Popieram Cię !!!!!!!!!!!!!!!!
|
# GKP 11.03.2013 05:22 |
|
Kaka Ty już pokazałeś co potrafisz w GKP, więc daruj swoje wypowiedzi nam wszystkim... i zajmij się np. graniem w szachy...
|
# KaKa 11.03.2013 05:26 |
|
Witam Panią Annę Sz. z dzielnicy Mokotów !
(ja urodziłem się na Mokotowie) Dziękuję za udzielone mi POparcie. (każdy głos się liczy) Wychowałem się na Pradze Północ. (nowy trójkąt bermudzki: Stalowa, Konopacka, Wileńska) Rozwój dziejowy spowodował, że stałem się mieszkańcem Targówka. (tutaj ma siedzibę Gminny Klub Piłkarski "TARGÓWEK") A teraz, to mam WSZYSTKO gdzieś ... (na Burmistrza i tak mnie nie wybiorą) POzdrawiam KaKa |
# KaKa 11.03.2013 05:28 |
|
a teraz do #GKP
przedstawisz się ? 602 520 914 ja się przedstawię |
# Mariusz 11.03.2013 08:19 |
|
Już mieliśmy przez 4 lata burmistrza, który o Targowku wiedział tyle, że z babcią przyjeżdżał na cmentarz. Pan Romuald Gronkiewicz nie zapisał sie dobrze w historii dzielnicy, wiec chyba lepiej nie powtarzac tego samego bledu
|
# KaKa 11.03.2013 08:55 |
|
Sz.P. Forumowicze - informuję:
#GKP nie przedstawił się, a minęło ponad 3 godziny, (pewnie internet ukradli) ja osobiście, wolę jawnych WROGÓW, niż fałszywych PRZYJACIÓŁ ! (#GKP wie, że szachy to KRÓLewska gra) anonimowość to broń ludzi malutkich ... (są rozpoznawalni i my wiemy, kim ONI są [czytaj: mały wzrost]) pomówienie, brzydki wpis lub komentarz, może wiele zaszkodzić, (ale wartościowym człowiekiem, należy się rodzić) czemu dawni Rycerze, przed bojem o życie, podnosili przyłbicę ? (bo NIKT nie chce być ANONIMOWY !) w GKP Targówek są dwie, trzy osoby, które cenię i podziwiam, (zakładam, że #GKP jest w tej grupie) {ŻART !!!} / KaKa |
# jarek1980 11.03.2013 12:14 |
|
Pamiętacie skecz Kabaretu Pod Egidą o grze w szachy? Można tylko powstawiać nazwiska warszawskich burmistrzów i aktualny w 100%.
|
# KaKa 11.03.2013 12:26 |
|
Pamiętamy Panie Jarku !
Piotr F. mistrzem jest, i będzie ... Ja atakuję jako KRÓL -> mam najmniejszą z możliwych możliwość wykonania ruchu (posunięcia) SZACHY TO królEWSKA GRA a kto WYgra ? no pewnie nie JA ... |
# 666 12.03.2013 10:13 |
|
szczeniak Mencina szuka ekstra stołka to poleciał do HGW n nóż mu rzuci jakąś kość. Szkoda, że doświadczeni samorządzowcy są zasptępowani przez polityczne aparatczyki. Pozostaje czekać do wyborów i lliczyć że Pisowska miotła zamiecie ten platformowy burdel.
|
# abcdefghijklmnoprs 12.03.2013 11:29 |
|
Był Kręcina będzie Mencina.
|
# Zaciszanin 12.03.2013 20:12 |
|
T. Menciny nie znam, ale ciesze sie, że nie bedzie Zawistowskiego, bo te 6 lat jego władzy na Targówku to kompletna porażka plus wcześniejsze 4 Gronkiewicza i mamy już dekadę w plecy. Może młody burmistrz wniesie trochę świeżości, liczę na to
|
# Ktos 16.03.2013 23:09 |
|
Czy burmistrzem musi być tylko ktoś partyjny, może lepiej aby był ,mądry , zdecydowany ,dynamiczny, wykształcony, bez koneksji kolesiowskich znajacy Targówek i chcący pracować aby dac przykład nygusom urzednikom ,u nich widomosci z pokoju do pokoju idą miesiącami bywa ,ze latami a niekiedy nigdy. Być moze brak im komputerów ,poza brakiem ochoty do zwyklej obowiazkowej pracy urzedniczej.
|
LINKI SPONSOROWANE