Forum › Białołęka
# Pepe S 26.07.2018 09:41 |
|
Kobiałka, Augustów, Brzeziny, Grodzisk, Lewandów - ogromny teren, ogromne potrzeby, ale większość kasy zgarnął Park Magiczny. Ogromne pieniądze na nowe instalacje. A drogi, chodniki, oświetlenie, przejścia praktycznie nic. Park będzie zagracony urządzeniami, a na Echa Leśne mógłby powstać nowy park. Nie powstanie bo lemingi wpakowały wszystkie głosy na Park Magiczny.
|
# IPN 26.07.2018 10:38 |
|
W 100 % zgadzam się z powyższym. Ten parczek (bo park to nadużycie, ze względu na minimalny rozmiar) już dzisiaj to mydło i powidło. A będzie jeszcze gorzej. Brrr
|
# Orto Graff 26.07.2018 18:34 |
|
PepeSzo, wyrazy "Echa Leśne" odmieniają się przez przypadki. Mówimy zatem i piszemy: "na Echach Leśnych".
|
drugastrona 27.07.2018 08:46 |
|
Problem z frekwencją wynika również z tego, że trzeba podawać całą górę danych osobowych, a mnóstwo osób ma na to uczulenie i nigdy nie weźmie w tym udziału z tego powodu.
|
# trzeciastrona 27.07.2018 21:33 |
|
No właśnie, ja na ten przykład nigdy nie zgodzę się na podanie numeru mojego buta, bo to godzi w moje prawa osobliwe, a przestępcom może dać asumpt do szantażowania lub okradzenia mnie, jeżeli posiedliby tak istotną informację na temat mojej osoby.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.