Forum › Warszawa
Terminal Płatniczy
KatMar 04.10.2017 13:10 |
|
Witam, ostatnio zaczęliśmy współpracę z firmą TopCard. Wiem, że to trochę za późno aby robić rozeznanie, jednakże ciekawią mnie opinie innych użytkowników. Nam TopCard bardzo przypadł do gustu, urządzenia też póki co bezawaryje. Jednak korzystamy z nich dopiero miesiąc. Czy może wypowiedzieć się ktoś kto jest związany z tą firmą dłużej?
|
# syfiasssta reklama 04.10.2017 13:34 |
|
co za debbbbil od syfiastej reklamy sze.ptanej
ludzie tu reklamują się same najgorsze firmy, na darmowym portalu, reklamowane przez chyba uchodźców masakra, co za poziom... ,... |
# Bhozo 08.12.2017 13:50 |
|
Dosyć dobre jakościowo sprzęty mają na http://eterminale.pl/. Z serwisem też nie ma najmniejszego problemu, bardzo dogodna firma.
|
# przykre to 08.12.2017 14:46 |
|
To bardzo przykre i smutne, że ludzie muszą uciekać się do zarobkowania w tak podły i poniżający sposób.
Nigdy nie widzieli na oczy danej firmy czy produktu, a polecają, wychwalają. Jak to łatwo się zeszma.cić dla paru srebrników, żałosne. |
# Kamill 07.05.2019 11:01 |
|
Masz na stronie card-expert.pl kontakt na firmę która udostępnia terminale w ramach Polski Bezgotówkowej. Polecam,, bardzo dobry kontakt, jasne warunki, wiadomo na co się człowiek tutaj decyduje. Ogólnie koszty są albo bardzo niskie, albo żadne, przez pierwszy rok nie ma w ogóle opłaty za dzierżawę.
|
# Andrei 17.03.2020 11:20 |
|
Witam. Sprawdźcie terminale z TopCard. Bardzo solidne i wytrzymałe, sprawdzą się u kazdego.
|
# mateuszk 25.03.2020 09:24 |
|
Witam
polece operatora który dostarcza terminale topcard. Duzo slyszałem dobrych opinii na temat tego terminala i u mnie też póki co się sprawdza. Polecam |
# Graboś 15.04.2020 16:01 |
|
Prowadzę restaurację i mam terminale od TopCard i nie narzekam jak do tej pory. Co do innych firm współpracowałem z dwiema innymi ale często wywalało połączenie i resetować trzeba było co chwila. Po wymianie na Top Card się to unormowało.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.