REKLAMA

Forum › Wola

REKLAMA

Terapia dla par Warszawa

# renata

12.06.2019 22:20

Czy terapia dla par to jedyna metoda na uratowanie związku?
Jestem w małżeństwie 10 lat mamy z mężem 3 małych dzieci. od jakiegoś czasu nie dogadujemy się, bardzo często się kłócimy, wcześniej tan nie było. Mąż 3 lata temu mnie zdradził wybaczyłam mu gdyż kocham go i nie chciałam się z nim rozstawać. Wydaje mi się że własnie ta zdrada jeszcze nie do końca wyszła z naszego związku jakoś nie potrafimy sobie zaufać po tym wydarzeniu. Myślałam nad jakąś pomocą ze zewnątrz o jakiejś trapi tylko czy warto? czy to pomoże?

# julka111

13.06.2019 18:19

To może spróbuj udać się właśnie na jakąś terapię małżeńską z tego co słyszałam to https://www.kochamzabardzo.pl/ posiada naprawdę bardzo dobre opinie wśród osób.

# alina12

26.06.2019 11:11

Również na terenie Warszawy to polecam ośrodek terapeutyczny kochamzabardzo. Posiadają ogromną wiedzę i doświadczenie udało im się już pomóc wielu parom także wam również pomogą na tyle na ile będą w stanie pomóc.

REKLAMA

# krzysztof43

26.06.2019 11:16

U nas również była bardzo podobna sytuacja. Jestem z zoną już od 20 lat w związku małżeńskim jednak tak jak każde małżeństwo przechodzimy kryzysy. W zeszłym roku doszło aż do tego że się razstaliśmy za namową znajomych udaliśmy się do ośrodka kochamzabardzo udało nam się uratować małżeństwo.

# renata

26.06.2019 13:35

Dzięki za odpowiedzi, Też właśnie bardzo dużo osób polecało mi ten ośrodek kochamzabardzo. Dzwoniłam już do nich i jestem wstępnie umówiona na wizytę, mam nadzieję że uda mi sie również męża przekonać do wizyty

# mag61

17.02.2021 09:49

od siebie polecam www.psychoterapia-rzeszow.com.pl

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWola

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025