Forum › Wola
Terapia dla par Warszawa
# renata 12.06.2019 22:20 |
|
Czy terapia dla par to jedyna metoda na uratowanie związku?
Jestem w małżeństwie 10 lat mamy z mężem 3 małych dzieci. od jakiegoś czasu nie dogadujemy się, bardzo często się kłócimy, wcześniej tan nie było. Mąż 3 lata temu mnie zdradził wybaczyłam mu gdyż kocham go i nie chciałam się z nim rozstawać. Wydaje mi się że własnie ta zdrada jeszcze nie do końca wyszła z naszego związku jakoś nie potrafimy sobie zaufać po tym wydarzeniu. Myślałam nad jakąś pomocą ze zewnątrz o jakiejś trapi tylko czy warto? czy to pomoże? |
# julka111 13.06.2019 18:19 |
|
To może spróbuj udać się właśnie na jakąś terapię małżeńską z tego co słyszałam to https://www.kochamzabardzo.pl/ posiada naprawdę bardzo dobre opinie wśród osób.
|
# alina12 26.06.2019 11:11 |
|
Również na terenie Warszawy to polecam ośrodek terapeutyczny kochamzabardzo. Posiadają ogromną wiedzę i doświadczenie udało im się już pomóc wielu parom także wam również pomogą na tyle na ile będą w stanie pomóc.
|
# krzysztof43 26.06.2019 11:16 |
|
U nas również była bardzo podobna sytuacja. Jestem z zoną już od 20 lat w związku małżeńskim jednak tak jak każde małżeństwo przechodzimy kryzysy. W zeszłym roku doszło aż do tego że się razstaliśmy za namową znajomych udaliśmy się do ośrodka kochamzabardzo udało nam się uratować małżeństwo.
|
# renata 26.06.2019 13:35 |
|
Dzięki za odpowiedzi, Też właśnie bardzo dużo osób polecało mi ten ośrodek kochamzabardzo. Dzwoniłam już do nich i jestem wstępnie umówiona na wizytę, mam nadzieję że uda mi sie również męża przekonać do wizyty
|
# mag61 17.02.2021 09:49 |
|
od siebie polecam www.psychoterapia-rzeszow.com.pl
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.