Forum › Białołęka
Taksówki
# pola 19.01.2003 19:41 |
|
Hej kochani! Z jakimi korporacjami jeździcie?????Ja jeżdżę z Partner TaXi- 1.30 za kilometr, i oprócz ceny nic mnie do nich nie przekonuje- śmierdzące fajkami auta, wieczne spóźnienia, niezbyt sympatyczni kierowcy....Może jeździcie z fajniejszą korporacją w tej samej cenie??? Z centrum w dzień- 27 PLN ( bez korków)- 40 PLn w święta ( bez korków)
|
# Piotrek z Odkrytej 19.01.2003 19:44 |
|
Korporacji jest wiele, skoro śmierdzą ich samochody spróbuj z innymi. Nasza firma miała kiedyś podpisane umowy z Halo Taxi, potem Ele Taxi. Samochody były czyste, ceny podobne. Pewnie są inne korporacje, których kierowcy dobrze pracują.
|
# wielbiciel nóg smoka 19.01.2003 20:17 |
|
Mam znajomego woźnicę- w duży mróz to przez Wisłę przejedzie, a silniki wtedy zamarzają.
|
# mms 19.01.2003 22:10 |
|
Dziwne te żarty wielbiciela...
Przeważnie korzystam z Wawa Taxi, trochę drożej - 1.40 za kilometr, ale chyba nie zdarzył mi się jeszcze niemiły kierowca. Jak się chce pogadać to pogada, jak się milczy to i on milczy. A jak ma być spóźnienie to dzwonią i uprzedzają, ale to się zdarza tylko wtedy kiedy miasto jest naprawdę zakorkowane. Bardzo miłe są też "taksówkarki", chyba jest ich trzy w tej korporacji i dwie mieszkają na Tarchominie, więc łatwo na nie trafić. |
# jotes 21.01.2003 00:49 |
|
A gdzie lokalny patryjotyzm na Tarchominie jest MARION TAXI
zaznaczam że nie jestem kierowcą tej korporacji ani nie mam udziału. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.