Forum › Targówek
Taka karma na Tokarza - kogo oszukali?
Taka_karma 07.07.2015 18:11, wpis modyfikowany 1 raz, |
|
Cyt. "Kupiłam ostatnio karmę dla kota. Wcisnęli mi przetrminowaną karmę i kot się zatruł. Oj, bo witrynki polecą..."
Słowo "wcisnęli" sugeruje, że w tym sklepie jest wielu sprzedawców. Zapewniam Panią, że jest tylko jeden. Jakoś mi tu pachnie (lub śmierdzi) niezdrową konkurencją. Pani #Ewo2 czy była Pani w sklepie Taka karma i rzeczywiście coś kupowała? Czy jak Pani zauważyła przeterminowany produkt to poszła z tą informacją do sprzedawcy? Prawdopodobnie na pierwsze pytanie może Pani odpowiedzieć negatywnie, bo na drugie pytanie to ja wiem, że Pani do mnie nie przyszła w tej sprawie. Jeżeli Pani rzeczywiście jest moją klientką to zapraszam do sklepu. A jeżeli jeszcze Pani u mnie nie było to raczej Pani nie zapraszam bo rzucając oszczerstwa na mój sklep ma Pani przecież gdzie kupować - ach ta konkurencja. |
# Kasia55 08.07.2015 09:20 |
|
Mnie też to wygląda trochę dziwnie. Jak są jakieś wątpliwości lub uwagi to przynajmniej ja poszłabym do sprzedawcy, a nie pisałabym na forum. Oczywiście jak sprzedawca by mnie zbył to krew by się polała. Znam ten sklep i wiem jaka jest obsługa i jaki towar i nie chce mi się wierzyć, że kupiłaś tam coś przeterminowanego. Może więc inny sklep zoologiczny w pobliżu próbuje niecnych sztuczek?
|
# Wandeczka 08.07.2015 09:44 |
|
Ja również robię tam zakupy dla mojej Perełki. Mogę tylko ten sklep polecać i to robię wśród moich znajomych. Jest tam tanio i sympatycznie. I nigdy nie spotkałam się z jakimś przeterminowanym artykułem.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.