REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

Szkoła policealna Warszawa

# waldek78

27.09.2019 09:30

Zastanawiam się nad jakimś kierunkiem medycznym w szkole policealnej. Niestety raczej na studia medyczne nie mam szans z moją maturą, ale w tej branży chciałem się zaczepić, może jakiś rehabilitant czy farmaceuta, coś w ten deseń, tylko nie wiem jaką ewentualnie szkołę wybrać. Jak macie coś sprawdzonego to dajcie namiar.

# co dalej

30.09.2019 12:21

co dalej po szkole najlepiej moim zdaniem zacząć szkolenia w zawodzie który się opłaca czyli barman :) ale przed tym należy wybrać się na pakiet szkoleń najlepiej do renomowanej uczelni jedną z nich jest OGÓLNOPOLSKA SZKOŁA BARMANÓW znajdująca się w Warszawie na ul. Ratuszowej 11 - zapewniają profesjonalne szkolenia oraz przekazują wiedzę na wielu płaszczyznach. Sam się tam szkoliłem i z czystym sumieniem polecam.

# Renata19

09.10.2019 14:35

Z mojej strony zdecydowanie polecam szkołę Collegium na Stawki. Uczyłam się na kierunku asystentki stomatologicznej, jestem zadowolona z prowadzonych zajęć. Na stronie www.collegium.com.pl masz kompleksowo przedstawioną ofertę.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA